Orbán a választások utánra tolja, hogy be kelljen számolnia a valós államadósságról. Akkor rögzítsük itt és most: minden idők legnagyobb magyar államadósságát az Orbán-kormány produkálta. Ez a tény. Vita van a magyar kormány és az Európai Statisztikai Hivatal között: a kormány a magángazdasághoz próbálja sorolni az MNB alapítványait, az Eximbankot, és a garanciaalapokat, az Eurostat szerint viszont ezek növelik az államadósságot, a veszteségeiket be kellene számítani. MIndebből teljesen egyértelmű, hogy amivel Orbán kampányolt 2010-ben - például ezzel indokolta a 3000 milliárdos magánnyugdíj későbbi ellopását -, hogy csökkenteni akarja az államadósságot, az megbukott. Ezzel szemben a valóság az, hogy Orbán nem csökkentette, hanem növelte az államadósságot.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
A fidesz-fanok nem hiszik el, a többi véleménye meg nem számít.
Eladó az egész ország...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
A fidesz-fanok nem hiszik el, a többi véleménye meg nem számít.
Eladó az egész ország...
Nessy
Roppant egyszerű a megoldás! Az Eurstatot vonják össze a KSH-val, és Orbán nevezze ki a vezetőjét. El is tünik az államadósságunk!
persze nem árt, ha Matolcsy felügyeli a dolgokat!
Aki Én
Ha arra kérsz egy szekta tagot, hogy árulja el mi jó ebben a kormányban, akkor az elsők között említi a csökkenő, sőt megszűnő államadósságot.
Jó, jó, de a migránsok... Ugye @durbincs: ?
Sámannus
Van az a pénz amiért Dózsa László nemzeti hős. Ugye Maris?
karma1
@Aki Én: Ne felj, ilyenkor egy troll se mer elobukkanni, nehogy leharapjak a fejuket. ...:o))
Es ilyenkor szoktak azzal jonni, hogy de bezzeg Gyurcsany mennyit lopott...Holott nem o, hanem a partja nehany tagja probalkozott be, de azok csak nagycsoportos ovisok lehetnek ezek mellett dorzsoltsegben...:o(((
selmeczi gabika el is tapsolta, meg az intezmenyt is bezartak, amit kifejezetten az adossagcsokkentesre talaltak ki...Ez van,...
Eladott Ország
De ti a tényeket leszarjátok, mert közeleg a választás, és ti nem, nem, nem veszíthettek. Közben feléltétek a GDP 10%-át kitevő magánnyugdíjpénztári megtakarításokat, és egy rohadt, nulla hozzáadott értékkel bíró, országnyi összeszerelőüzembe pumpáljátok a közpénzt. Európa rekord áfáját basztátok a nyakunkba, kinyírtátok a középosztályt, a munkanélküliséget a munkaerőhiány tapossa agyon, hagyjátok elpusztulni a kis- és középvállalkozásokat, a szociális ellátórendszerből kivonultatok és bevonultatok a stadionokba. A 2022-ig lehívandó EU-s milliárdok nagy részét már idén szétosztottátok, és verdesitek a melleteket, hogy hasítunk. Miközben az uniós támogatások a GDP 6%-át teszik ki, 3%-os növekedéssel nézitek hülyének Európát úgy, hogy nyolc éve sereghajtók vagyunk a termelékenységet illetően, és a régió összes országa lekörözött.
Eladott Ország
Ahol a GDP 1%-át államadósságcsökkentés helyett festményekre, palotákra és egyéb úri mulatságokra lehet fordítani úgy, hogy a köz pénze elveszíti jellegét, ott nemigen érdemes csodákra várni.
namihami
Győzd meg a hívőket, hogy az Istenük hazudik. Van rá esélyed?
Az ateisták pedig tudják, hogy mi a helyzet...csak közhírré nem tudják tenni. És ha mégis, akkor jön a ""Soros-Gyurcsány-EU"" hiszekegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.