Orbán a választások utánra tolja, hogy be kelljen számolnia a valós államadósságról. Akkor rögzítsük itt és most: minden idők legnagyobb magyar államadósságát az Orbán-kormány produkálta. Ez a tény. Vita van a magyar kormány és az Európai Statisztikai Hivatal között: a kormány a magángazdasághoz próbálja sorolni az MNB alapítványait, az Eximbankot, és a garanciaalapokat, az Eurostat szerint viszont ezek növelik az államadósságot, a veszteségeiket be kellene számítani. MIndebből teljesen egyértelmű, hogy amivel Orbán kampányolt 2010-ben - például ezzel indokolta a 3000 milliárdos magánnyugdíj későbbi ellopását -, hogy csökkenteni akarja az államadósságot, az megbukott. Ezzel szemben a valóság az, hogy Orbán nem csökkentette, hanem növelte az államadósságot.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
A fidesz-fanok nem hiszik el, a többi véleménye meg nem számít.
Eladó az egész ország...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ha arra kérsz egy szekta tagot, hogy árulja el mi jó ebben a kormányban, akkor az elsők között említi a csökkenő, sőt megszűnő államadósságot.
Jó, jó, de a migránsok... Ugye @durbincs: ?
Sámannus
Van az a pénz amiért Dózsa László nemzeti hős. Ugye Maris?
karma1
@Aki Én: Ne felj, ilyenkor egy troll se mer elobukkanni, nehogy leharapjak a fejuket. ...:o))
Es ilyenkor szoktak azzal jonni, hogy de bezzeg Gyurcsany mennyit lopott...Holott nem o, hanem a partja nehany tagja probalkozott be, de azok csak nagycsoportos ovisok lehetnek ezek mellett dorzsoltsegben...:o(((
selmeczi gabika el is tapsolta, meg az intezmenyt is bezartak, amit kifejezetten az adossagcsokkentesre talaltak ki...Ez van,...
Eladott Ország
De ti a tényeket leszarjátok, mert közeleg a választás, és ti nem, nem, nem veszíthettek. Közben feléltétek a GDP 10%-át kitevő magánnyugdíjpénztári megtakarításokat, és egy rohadt, nulla hozzáadott értékkel bíró, országnyi összeszerelőüzembe pumpáljátok a közpénzt. Európa rekord áfáját basztátok a nyakunkba, kinyírtátok a középosztályt, a munkanélküliséget a munkaerőhiány tapossa agyon, hagyjátok elpusztulni a kis- és középvállalkozásokat, a szociális ellátórendszerből kivonultatok és bevonultatok a stadionokba. A 2022-ig lehívandó EU-s milliárdok nagy részét már idén szétosztottátok, és verdesitek a melleteket, hogy hasítunk. Miközben az uniós támogatások a GDP 6%-át teszik ki, 3%-os növekedéssel nézitek hülyének Európát úgy, hogy nyolc éve sereghajtók vagyunk a termelékenységet illetően, és a régió összes országa lekörözött.
Eladott Ország
Ahol a GDP 1%-át államadósságcsökkentés helyett festményekre, palotákra és egyéb úri mulatságokra lehet fordítani úgy, hogy a köz pénze elveszíti jellegét, ott nemigen érdemes csodákra várni.
namihami
Győzd meg a hívőket, hogy az Istenük hazudik. Van rá esélyed?
Az ateisták pedig tudják, hogy mi a helyzet...csak közhírré nem tudják tenni. És ha mégis, akkor jön a ""Soros-Gyurcsány-EU"" hiszekegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.