Miután előbukkant egy vállalhatónak tűnő miniszterelnök-jelölt, Gyurcsány Ferenc hirtelen bejelentette, nem lesz közös miniszterelnök-jelöltjük a szocialistákkal. Beszéltünk egy DK-s politikussal, aki elmondta, a valódi cél az, hogy nehéz helyzetbe hozzák az MSZP-t. Próbáltuk tisztázni azt is, Balázs Péter hogyan került a képbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Miért mire számítottak, hogy majd a nyakukba borul a Fletó amikor őt is az elvbarátai nyírták ki kollaborálva a fidesz-el? Aztán a nagy példakép, a kiskopasz receptje szerint felszalámizta az MSZP-t Orbán. Most sem bírnak megszabadulni sem Orbán utasításitól, sem a sajátjaik kinyírásáénak szokásától. Nem tűnt fel senkinek, hogy Botka, az Orbán szegedi látogatásának másnapján megjelölte a fő ellenséget, Gyurcsányt? Annyira hülyének nézik a szocik is a volt szavazóikat, mint Orbán az egész országot! Kár rájuk szót és szavazatot pocsékolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
A HVG még amikor kérdez, akkor sem mond (?) igazat !

Ha a regnáló ellenzékéről a regnáló ( szószólói ) nyilatkozik, akkor biztosan az ellenkezője az igaz minden esetben !

Milyen hülyeség, hogy ' egy bizonyos ' valakire hivatkozik a regnáló szócsöve, és azt aztán szerte szórja a média minden fórumon...

Sajnos az igazmondást e regnálás teljesen kioltotta a magyar közéletből !!!
Béla333
Azoknak a figyelmébe, akik kíváncsiak a Fidesz mellett a Gyurcsány kormány szerepére is Polt jelenlegi helyzetében való bebetonozására:

atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/

atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

Hogy ne csak a másokat hazugnak nevező áldemokraták csúsztatásait olvassák el!
Remélem bejönnek a cikkek, érdemes elolvasni hogy a két oldal maffia stílusú összefonódásait tisztábban láthassuk!
Béla333
Egy kis ízelítő a Gyurcsány kormány és a Fidesz közötti mutyi alkukról:

"A felszíni hadakozások – némi cinizmussal szemlélve – korrektnek mondható együttműködést takartak a 2002-2006-os parlamenti ciklusban: igaz, hogy blokkolódtak büntetőügyek a „fideszes” mutyik ügyében, de nem indultak eljárások vezető MSZP-s, SZDSZ-es politikusok, holdudvaroncok ellen sem. (Az első látványos, balra lövő korrupciós procedúra a Zuschlag-ügy volt 2007-es őrizetbe vétellel, történetesen már a Polt-utód Kovács Tamás legfőbb ügyészsége idején.)
Ez még a 70-30 időszaka volt.
Olyannyira kulturált volt a viszony, hogy Polt viszonylag sűrű rendszerességgel egyeztetett például Gyurcsány kabinetfőnökével, a Polt által amúgy a tabáni teniszmeccsekről is ismert Szilvásy Györggyel úgymond aktuális kérdésekben, „holnálad-holnálam” alapon. "
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/
Vagy ugyanitt:
"A 2005-ös kormányzati iratokból az is kitetszik: a törvény tervezetét, legalábbis ezt az ominózus passzust praktikusan Varga Zs. írta, legalábbis végig ővele kellett egyeztetnie az apparátusnak. Tény az is, a módosítás ellen sem a koalíciós partner, sem az MSZP-frakció nem lázadt fel, a parlament meg is szavazta. A Kulcsár-féle vádiratban pedig nem emlegettek politikus kedvezményezetteket – semmilyen színűeket egyébként.
A húszmilliárdos sikkasztási ügy, számos eljárási gubanc után a mai napig első fokon folyik a bíróságon, az eltűnt pénz nyomát nem is különösebben keresték a nyomozók."

Mennyit is kellett Kulcsárnak ülni a húsz milliárdért? Ja? Szinte semmit? Aha!
human
Ááá. Le sem írom mit gondolok az mszp-ről és a dk-ról.
Béla333
Összességében: a DK ugyanolyan szemét, maffia szerű működést mutató párt ezen az oldalon, mint a másikon a Fidesz!
Egyik sem az országgal törődik, csak a saját előrejutás érdekli őket!
Béla333
Gyurcsánnyal nem érdemes még egy légtérbe se kerülni, mert a nulladik pillanatban lehazudja rólad az igazságot, állítva, hogy a fehér az tulajdonképpen fekete!
Szerencsétlen Molnár Gyula meg az együttműködés érdekében még a szóvivőjét is beáldozta Gyurcsány követelésére, de meg is kapta cserébe a DK-tól, amit megérdemelt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.