Miután előbukkant egy vállalhatónak tűnő miniszterelnök-jelölt, Gyurcsány Ferenc hirtelen bejelentette, nem lesz közös miniszterelnök-jelöltjük a szocialistákkal. Beszéltünk egy DK-s politikussal, aki elmondta, a valódi cél az, hogy nehéz helyzetbe hozzák az MSZP-t. Próbáltuk tisztázni azt is, Balázs Péter hogyan került a képbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Miért mire számítottak, hogy majd a nyakukba borul a Fletó amikor őt is az elvbarátai nyírták ki kollaborálva a fidesz-el? Aztán a nagy példakép, a kiskopasz receptje szerint felszalámizta az MSZP-t Orbán. Most sem bírnak megszabadulni sem Orbán utasításitól, sem a sajátjaik kinyírásáénak szokásától. Nem tűnt fel senkinek, hogy Botka, az Orbán szegedi látogatásának másnapján megjelölte a fő ellenséget, Gyurcsányt? Annyira hülyének nézik a szocik is a volt szavazóikat, mint Orbán az egész országot! Kár rájuk szót és szavazatot pocsékolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Miért mire számítottak, hogy majd a nyakukba borul a Fletó amikor őt is az elvbarátai nyírták ki kollaborálva a fidesz-el? Aztán a nagy példakép, a kiskopasz receptje szerint felszalámizta az MSZP-t Orbán. Most sem bírnak megszabadulni sem Orbán utasításitól, sem a sajátjaik kinyírásáénak szokásától. Nem tűnt fel senkinek, hogy Botka, az Orbán szegedi látogatásának másnapján megjelölte a fő ellenséget, Gyurcsányt? Annyira hülyének nézik a szocik is a volt szavazóikat, mint Orbán az egész országot! Kár rájuk szót és szavazatot pocsékolni.
Béla333
Miben más Gyurcsány, mint amilyen Orbán?:

""Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed" - mondta nagykövetek előtt Orbán Viktor 2007. június 26-án."
nepszava.hu/cikk/468578-keszult-orban-viktor-az-ellenfelek-kiiktatasara

Ugyanolyan a Gyurcsány is mint az Orbán!
MIután az elmúlt fél évben azért mocskolta az MSZP-t/Botkát, hogy legyen együttműködés a DK és az MSZP között, most meg hogy az MSZP-t teljesen legyalulta, most meg sz@rban hagyja őket!
Ezek után már csak azt kérdezem: mit keres a Demokratikus szó a párt nevében?
Clavigo
@Béla333: Bélám,,,mesélj ,,mi van a lömöpö-vel,,,meg Siffer Széltyúk Bernivel ??
Béla333
Nincs is ezzel a mentalitással semmi gond! Aki eddig azt gondolta, hogy Gyurcsánynak bármi köze is van a demokráciához, most legalább láthatja, hogy ha egyáltalán szóba állnak vele, akkor az első adandó pillanatban hátba döfi.
Még egyszer: nekem semmi bajom nincs azzal, ha a DK és az MSZP egymást gyilkolja, de nem árt tisztán látni ezeknek a demokrácia felfogását!
A szavazóknak meg pláne!
Kookas
@Béla333: és a tiétekben a lehet más no mert az elmúlt nyolc évben nem lett más!
a helység kalapácsa
gyurcsány, (is) egy geci.
Nem tudom, hogy ezt valaki kimondta-e valamikor, de én most kimondom.
500 ezer szavazóval próbálja zsarolni a többmilliós ellenzéki oldalt, csak azért, hogy ő valamiféle hatalom vezetőjeként maradhasson.
Újra írom, Bajnai egy év alatt úgy helyrehozta a szocialisták, és benne a gyurcsány vezette szocialisták bűneit, ellustult semmittevését, pazarlását, vízágyúk, és gumilövedékek nélkül, hogy ihaj!

gyurcsány ferenc (oroszokkal kokettáló), te kerékkötő, húúúz végre a picsába!!!
Béla333
@Kookas: 19.27
Ne terelgess! Nézd meg a cikk címét:
"A DK valódi célja, hogy szarban hagyja az MSZP-t"

Most éppen a DK és így Gyurcsány mocskos kis húzásairól van szó!
Béla333
Mennyi DK-s fanatikus akadt ki az elmúlt hónapokban, amikor ezzel a januári HVG cikkel akartam felhívni arra a figyelmet, hogy Gyurcsány csak a saját maga érdekében politizál, semmi más nem érdekli, csak az, hogy magát és a pártját mindennek az elé helyezze:

"„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”
Mindezt egy szocialista körökben fontosnak számító politikus meséli, de hasonló élménybeszámolót más MSZP-sektől és a baloldalhoz tartozó értelmiségiektől is módunkban állt meghallgatni."
hvg.hu/itthon/20171026_DK_mszp_baloldal_valasztas_balazs

És hogy mennyire jól is látta a DK/Gyurcsány valódi szándékát Hont András, az éppen ez a hír is mutatja!
Clavigo
@Béla333: Az ugye nem volt " mocskos húzás " a Széltyúktól,,hogy kihátrált az alakuló összefogásból ( Orbán elvtárs utasítására )...Nem is értem,,hogy Gyurcsányon mit is kérsz számon ?
Béla333
"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Nahát! Ennek a Bartusnak is lottóznia kellene, ha már néhány éve így eltalálta Gyurcsányék valódi szándékát!
Béla333
Hol is van ebben a politikában az életünk jobbá alakítása?
Hol van Orbánék leváltása?
Az egész DK csak Gyurcsány önző, egoista akarnokságáról szól!
Köze nincs a Demokráciához! A koalícióhoz meg pláne nincs!
Remélem be sem kerülnek 2018-ban!
Csak kárunk származna belőle!
a helység kalapácsa
A sok osztáson-szorzáson túl (és nem csak a mostanin, hanem 2014-esen túl is, amikor MÁSODSZOR tették lehetővé a fidesznek kétharmadot), ugyanazokat a hibákat követik el.
Miért is kéne bízni továbbra is a szocialistákban, meg a dk-ban?
KUKA!
A faszom sem kíváncsi rátok többet!!!
Jobbik-LMP, és akik velük társulni tudnak, akarnak.
Ebből kell kihozni a legtöbbet.

MINDEN JOBB, mint hogy a fidesz maradjon hatalmon, és végre legyen elszámoltatás - teljes vagyonelkobzás, meg börtön a gazságokért.

EZ a nemzeti minimum ebben az országban!
Clavigo
@Béla333: Aha...Ha beszélnél valamit ,a Széltyúk + lömöpö egyedül indulásáról..." Egoista,akarnokság..,stb.stb..":) :) :) :)
Béla333
@a helység kalapácsa: 20.04
Üdv. a megvilágosodottak között!
Béla333
1994 óta váltogatták egymást hatalmon.
Ha az egyik volt kormányon, akkor az ellopott közpénzből adott a másik oldalnak is, hogy ne kiabáljon.
Késöbb már annyi disznóságot tudtak magukról és a másikról, hogy egymást zsarolhatták, ezért nem tötént megtisztulás.
A Fidesz a Gyurcsány féle MSZP-vel helyezte örök időkre Poltot a pozíciójába, hogy a közös disznóságokat senki ne deríthesse ki!
Ezek egy maffia államot alakítottak ki!
Remélem kéz a kézben mennek a történelem szemétdombjára, csak így képzelhető el kilábalás ebből a zsákutcából, ahová ezek vezették az országot!
bencemacska
"A Fidesz a Gyurcsány féle MSZP-vel helyezte örök időkre Poltot a pozíciójába, hogy a közös disznóságokat senki ne deríthesse ki!" mondta volt a mindent tudó

"2010. dec. 6. - Kormánypárti szavazatokkal választották meg a parlamentben Polt Pétert legfőbb ügyésznek. Mandátuma kilenc évre szól,"

"Az LMP-sek Polt Péter bizottsági meghallgatásán tartózkodtak; szakmailag ugyan megfelelőnek tartják a felkészültségét, de Schiffer András frakcióvezető már a Schmitt Pál köztársasági elnöknél tartott konzultáción is felhívta a figyelmet: azt várják, hogy az államfő olyan jelöltet nevezzen meg, akinek a pártatlanságával kapcsolatban nem vetődhet fel kétely."

"Az MSZP és a Jobbik a titkos szavazás megkezdése előtt egyértelművé tette: nemmel fognak szavazni. "
"Az MSZP azért, mert – mint Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető megindokolta – „markánsan nem értenek egyet azzal”, ahogy a kormánytöbbség megváltoztatta az ügyészségről és a legfőbb ügyészről szóló jogszabályokat, és mert Polt Pétert ők nem tartják pártpolitikától független, semleges jelöltnek, mert a Fidesz tagja, képviselőjelöltje volt "

"Hazudni, csak pontosan, szépen, ahogy a csiga megy a réten..."
relatív
A HVG még amikor kérdez, akkor sem mond (?) igazat !

Ha a regnáló ellenzékéről a regnáló ( szószólói ) nyilatkozik, akkor biztosan az ellenkezője az igaz minden esetben !

Milyen hülyeség, hogy ' egy bizonyos ' valakire hivatkozik a regnáló szócsöve, és azt aztán szerte szórja a média minden fórumon...

Sajnos az igazmondást e regnálás teljesen kioltotta a magyar közéletből !!!
Béla333
Azoknak a figyelmébe, akik kíváncsiak a Fidesz mellett a Gyurcsány kormány szerepére is Polt jelenlegi helyzetében való bebetonozására:

atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/

atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

Hogy ne csak a másokat hazugnak nevező áldemokraták csúsztatásait olvassák el!
Remélem bejönnek a cikkek, érdemes elolvasni hogy a két oldal maffia stílusú összefonódásait tisztábban láthassuk!
Béla333
Egy kis ízelítő a Gyurcsány kormány és a Fidesz közötti mutyi alkukról:

"A felszíni hadakozások – némi cinizmussal szemlélve – korrektnek mondható együttműködést takartak a 2002-2006-os parlamenti ciklusban: igaz, hogy blokkolódtak büntetőügyek a „fideszes” mutyik ügyében, de nem indultak eljárások vezető MSZP-s, SZDSZ-es politikusok, holdudvaroncok ellen sem. (Az első látványos, balra lövő korrupciós procedúra a Zuschlag-ügy volt 2007-es őrizetbe vétellel, történetesen már a Polt-utód Kovács Tamás legfőbb ügyészsége idején.)
Ez még a 70-30 időszaka volt.
Olyannyira kulturált volt a viszony, hogy Polt viszonylag sűrű rendszerességgel egyeztetett például Gyurcsány kabinetfőnökével, a Polt által amúgy a tabáni teniszmeccsekről is ismert Szilvásy Györggyel úgymond aktuális kérdésekben, „holnálad-holnálam” alapon. "
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/
Vagy ugyanitt:
"A 2005-ös kormányzati iratokból az is kitetszik: a törvény tervezetét, legalábbis ezt az ominózus passzust praktikusan Varga Zs. írta, legalábbis végig ővele kellett egyeztetnie az apparátusnak. Tény az is, a módosítás ellen sem a koalíciós partner, sem az MSZP-frakció nem lázadt fel, a parlament meg is szavazta. A Kulcsár-féle vádiratban pedig nem emlegettek politikus kedvezményezetteket – semmilyen színűeket egyébként.
A húszmilliárdos sikkasztási ügy, számos eljárási gubanc után a mai napig első fokon folyik a bíróságon, az eltűnt pénz nyomát nem is különösebben keresték a nyomozók."

Mennyit is kellett Kulcsárnak ülni a húsz milliárdért? Ja? Szinte semmit? Aha!
human
Ááá. Le sem írom mit gondolok az mszp-ről és a dk-ról.
Béla333
Összességében: a DK ugyanolyan szemét, maffia szerű működést mutató párt ezen az oldalon, mint a másikon a Fidesz!
Egyik sem az országgal törődik, csak a saját előrejutás érdekli őket!
Béla333
Gyurcsánnyal nem érdemes még egy légtérbe se kerülni, mert a nulladik pillanatban lehazudja rólad az igazságot, állítva, hogy a fehér az tulajdonképpen fekete!
Szerencsétlen Molnár Gyula meg az együttműködés érdekében még a szóvivőjét is beáldozta Gyurcsány követelésére, de meg is kapta cserébe a DK-tól, amit megérdemelt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.