A magam részéről, a további megkövezések előtt, megvárnám a feljelentéseket, a vizsgálatokat, és a bűnösség megállapítását. Hogy aztán jöhessenek mindazok a politikusok, vállalati hatalmasságok, világi, és kevésbé világi hatalmasságok, akik szóba jöhetnek elkövetőként. Nem feledkezve meg természetesen azokról sem, akik nem túl nagy ellenállást fejtenek ki egy vezető közeledésével szemben. Amíg abból vélt vagy valós hasznuk származik. Mert így lenne kerek a világ. A moralitás mindkét oldalának górcső alá vonásával. Mert a „szereposztó dívány” közkeletű fogalma mellett a pozíciók, lehetőségek „kifekvése” sem ismeretlen kifejezés. Az ezt kétségbe vonó széplelkeknek javaslom, hogy töltsenek el pár évet a való világban. Rá fognak jönni, hogy gúnynévként nem csak a „pinabubus”, hanem a „büroprosti” sem okvetlenül ismeretlen.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@wagabund: A puszilgatós jelenet is előfordul egy másik előadásában (ill. 2016-ban még előfordult.
Amellett, ha sorban elolvasod a különböző cikkeket a témáról, úgy színesedik.
Először csak Marton térdelt mellette. Később már a barátja mellette ülve maszturbált. Gumiemberek rulez. Közben Lilla csak pityergett (kettejük közt, vagy nem kettejük közt -- közleményfüggően).
Nem szól arról, hogy ki akart menekülni a helyzetből, de erőszakkal tartották vissza a kocsiban. Ami a Margit híd budai hídfőjénél állt úgy, hogy a művésznő látta a Parlamentet eközben.
Ilyen hely arrafele vagy a Dunaparton van, ahol elég nagy a forgalom ahhoz, hogy feltépett ajtókra, sikoltva menekülni akaró nőkre felfigyeljenek. Vagy a Szalay utca vége fele, ahol a villamosvégállomás miatt pláne feltűnő lehetett. (térkép rulez).
A történet annyi ponton inkoherems, ellentmondásos, illetve zavaros és röptében alakuló, hogy nem csodálom: Lilla nem akarja a kivizsgálást, és kapva kapott az alkalmon, és Marton bocsánatkérésén. A sztoriját egy jobb ügyvéd valószínűleg megcincálta volna annyira, hogy ne bírja ki a vizsgálatot.
Az arctalan nem-feljelentők kezdeményezte eljárásra felajánlani a tanuskodást, kis kockázatú mondás volt. Meg nem is kötelezi semmire.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mint tudjuk a jog is ismeri a megvesztegetés mindkét oldalát! =))
JAJMÁR
Nem minden bűncselekmèny, van ami szimplàn csak bunkósàg. Adalèk az ember jellemèhez.
Vannak olyan törtènelmi zsenik, akiket a környezete nem tudott elviselni. Hàla Istennek, csak a munkàssàguk maradt rànk a zsenisègükből.

Nem, a Msrton nem az. Ő csak szimplàn...
De ebben az orszàgban mièrt is ne? Èrtik itt, hogy mièrt nem mindegy, ha szórakozòhelyen "nyomul", -ès mèg falhoz is nyomja - a màsik nem tagjàt az egyik, ès mitől zaklatàs ugyanez, ha a helyszìn egy főnoki iroda, ès a falhoz nyomott egy mit sem sejtő beosztott? Aki oda nem szòrakozni ès pàrt talàlni ment.
Ja, de lehet, a szereposztó dívànyra... :)

Aztarèzangyalàt a kificamodott àldozathibàsìtò logikànak, amelyik ezzel èrvel, hàt kiè az a dìvàny? Ki "hasznàlja" tàrgykènt az oda felfekvőket, ès azok honnan tudjàk, hogy ezzel elèrik amit akarnak? Mifèle főnök az, aki ìgy "dönt" ? Persze kèt fèl kell hozzà, de melyik van magasabb pozìciòban?
Ki követi el a bűnt?
Ti odaengednètek a lànyotokat igazgatòi eligazìtàsra? (Amihez őneki egyèbkènt joga van)
a sajàt èlete összeomlàsàt siratònak üzenem, hogy mindenkinek csak egy èlete van. Lehet, hogy föntről nrèzve vicces, ahogy zavarban vannak ifjù lànyok, vagy èppen elrohannak, de tòlük nèzve durva!
De nem törtènt semmi , hiszen egy csomò ember ezutàn is kèpes körbenyalogatni, de mèg az is lehet, hogy alkotmànyba ìrjak. (Mèg mindig jobb, mint a migràncsok)

Ezt ìgy szèpen alkotmànyba kell foglalni. Nem pedig sirànkozàssal tönkretenni a Nagy embert...
Aki bocsànatot is ùgy kèr, hogy felmagasztalja sajàt magàt.

Hajra Abszurdisztàn.
GeoCravker
@JAJMÁR: Dimenziót tévesztettél.
"Aztarèzangyalàt a kificamodott àldozathibàsìtò logikànak,"
Mennyiben áldozathibáztatás a konkrét vád igazolásának kérdése? Az, hogy valaki ne flekkdíjas interjúban vagdalkozzon, hanem tegyen feljelentést?
JAJMÁR
@GeoCravker: Olvasd ùjra amit ìrtam. De segìtek az èrtelmezèsben :)
A munkahelyi zaklatàs, vagy poziciòval, helyzettel valò visszaèlès nem bűncselekmèny. De nem meltó felnőtt, intelligens emberhez.
Csak kèrdezem... örülnèl, ha efèle főnök jutna a lànyodnak?

Feljelenteni a Martonnak kellene, amennyiben ràgalmaztàk. Csak elèg sokan.
GeoCravker
@JAJMÁR: "Feljelenteni a Martonnak kellene"
Hülyeség. Minek csinálna reklámot a hirtelen ovis licitbe kezdő, egyébként sehol nem jegyzett, és a vélt karrierért akár önként farkat pusziló spínéknek.
Ha bajuk van. Jelentsék fel. Ha nem tudnak bizonyítani semmit, akkor meg el fog ülni érdeklődés hiányában a celebtízperc után az ügy.

Amúgy nincs lányom, de ismertem olyan női vezetőt, akiről mindenki tudta, hogy a fiatalabb fiuk munkakörébe az esti escort is benne van. Olyan férfi vezetőt is, akinél szintén, csak a lányok esetében.
GeoCravker
@Mirabilis: Az erőszak nem csak a nemi erőszak. Hozzáveszik a kényszerítést, de még annak kísérletét is. Ha egy barát is ott volt akkor az minősített körülmény.

Valamiért azonban van egy olyan gyanúm, hogy S. L. pontosan tudta, hogy mire számíthat, amikor beült az autóba. Csak húsz év után már kicsit színesebb a történet. Kicsit felszínezve a vakokról szóló előadásának forgatókönyvével is. (Ami egyébként egy harmatvacak darab, és amiben S. L. a közepesnél kicsit gyengébb színészi teljesítményével vívhatja ki a méltó felejtést.)
karma1
@Mirabilis: Ha valaki engem a Margithid valamelyik hidfojenel meg akarna szopatni, azonnal kiugranek a kocsibol. Mrt nem hiszem, hogy szaguldo autoban erte ot az atrocitas.
Szoval nem megyek el vele egy kietlen helyre, es nem kerek bocsanatot azert, mert nem voltam kelloen felajanlkozo.
En is naiv voltam 18 eves koromban, de nem hulye. Igen gyorsan el tudtam donteni, hogy ilyen szituval meg nem talalkoztam - hisz tapasztalatlan voltam! - de akkor mielobb kilepek ebbol a szitubol. Most, meg egyszer olvasva a cikket, Sarosdi nem azert nem ment el a rendorsegre akkor, mert felhaboritotta volna ez az eset, hanem azert, mert a sajat gyengeseget is be kellett volna vallania a rendorsegen: nem hagyta ott Martont, elment vele tovabb egy kietlen helyre, hogy ott "befejezzek" a "nagy" muvet...Es akkor a rendorseg ITT ejtette is volna az ugyet: hiszen nem eroszak tortent, mert o ment el vele oda, ahol tovabb fajulhattak a dolgok. (A tobbszor feltett kerdesekre Sarosdi sohasem fog mar valaszolni: asszem, sosem tudjuk meg, hogy megpuszilta-e, vagy sem?)
GeoCravker
@karma1: @Mirabilis: Ez az a darab, amit emlegettem:
www.katonajozsefszinhaz.hu/fooldal/42249-vaksag-a-nezmveszeti-kft-eladasa&event_id=348349
Sárosdi most azt mondja, hogy húsz év után szakad ki belőle.
Namármost: az autókázós történet az említett darabban szerepel. Pontosabban, a 2016. február -i előadásban szerepelt. Ami után azt mondta, hogy különböző vak emberek történeteiből, illetve a fantáziából került szerkesztésre és rendezésre a darab.
Az említett oldalon most is az olvasható, hogy "Az előadás szövegkönyve gyengénlátó és látássérült emberek beszámolói, valamint az alkotók írásai alapján készült."
Ergo: Vagy akkor hazudott, és a saját sztoriját mondta, vagy most hazudik a húsz éves hallgatásról, illetve egy színdarabot játszik újra.
karma1
@GeoCravker: Atyaisten, hogy Te miket talaltal!!???
GeoCravker
@karma1: Jó lenne felvégni, és bezsebelni a dícséretet :-)
A valóság azonban az, hogy volt szerencsém látni a darabot.
endresy.blogspot.hu/2016/02/szindarabos-kioktatas-vaksagrol.html
GeoCravker
@karma1: Ja, és az autós jelenet pont azért maradt meg, mert már a darabban sem volt életszerű, hogy egy vak, lány alig némi rábeszélésre beüljön egy vadidegen (a adabban az) autójába, és elmenjen vele egy kietlenebb helyre.
Ott előjött a "puszit rá" jelenet, a sírással, ahogy most előadja. Namármost. Képzelj el egy autót, amiben ül a leányzó. Szerinted hogy lehet az orra elé tartani egy altesti szerszámot? Fizikailag. Hol van az altest feltestje. Ha nem egy busz, akkor a tetőcsomagtartóban. Vagy a leányzó térdel két ülés között. Esetleg a hátrahajtott első ülésen. Fizikailag sem áll össze a történet. Ez volt a második pont, ahol életszerűtlenné, hiteltelenné vált a történet már a színpadon is.
Mert erőszak nélkül csak igen komoly beleegyezéssel lehet eljutni a pusziig, de még a lehetőségéig is egy átlagos autóban.
karma1
@GeoCravker: 01.10-re: Plane, ha ehhez hozzavesszuk, hogy nem a Szaharaban kezdte Marton a "puszild meg" figurat, hanem a Margithid hidfojenel... (Feltehetoen a pestinel, hisz ott a Vig).
Ott laktunk a Sziget cuki melletti epuletben, ismerem a kornyeket, plane a forgalmat. Ott meg ejjel is olyan elet van, mint nappal.
JAJMÁR
@GeoCravker: körbenyalogathatod, ha jólesik, én a cipőm sarkàt se... jól ismerem a fajtáját. Engem nem tévesztenek meg címek és beosztàsok.
A "jelenség" , a hatalmon lévő megalàzhatja a rangsorban beosztottat, van, és él! A végén még felcsapok blogírónak, mert szükségét làtom, annyi a "pelyva"!
GeoCravker
@JAJMÁR: Nem érdekel a cipőd sarka. Úgyis lerugnád adott esetben azt a cipellőt :-)
Az sem érdekel, hogy kinek a fajtáját ismered vagy sem.
Egy dolog, hogy hány cégvezető udvarol a titkárnőnek, hány szereposztó divány van, stb. S megint más egy konkrét vádat tartalmazó vagdalkozás.
Az utóbbbit bizonyítani kell tudni.
Ha pedig valaki előáll egy váddal, egy történettel, akkor az legalább a valószerűség látszatával bírjon.
JAJMÁR
@GeoCravker: A jelentkező elszenvedők a bizonyíték. Mennyi lenne elég neked, helikopter...
ezer se ugye?
Mert nem is érted, mi ebben a megalàzó, ahogy a Marton se.
GeoCravker
@JAJMÁR: Annak idején hány nőt égettek meg, mert többen látták őket seprűn lovagolni? Hányat bizonyítottak ezek közül?
Nekem egy is elég lenne, ha bizonyítanák, és nem S. L. szinpadi jelenetének újraforgatását látnánk.
GeoCravker
@JAJMÁR: O.K. Magyarul megint write-only üzemmódban vagy. Nem olvasol, csak írsz.
GeoCravker
@Mirabilis: Karmával pont azt taglaltuk, hogy egy autóban azt a bizonyos helyzetet vagy önkéntesen, vagy nagyon komoly erőszakkal lehet felvenni. Gyanítom, hogy S. L. nem lett kék és zöld, mert akkor más is észrevette volna.
Valószínűleg belement egy játékba, aminek a vége előtt valamiért átkattant. Van ez így.
Ez még az általa is emlegetett mentegetődzést is megmagyarázná.
Alkalmasint az is érdekelne, hogy a kedves férje miért bíztatta hallgatásra. Mert, hogy beszédre nem az biztos.
JAJMÁR
@GeoCravker: Egész nap bútorokat tologattam - meg tologattattam -, mert át akarom rendezni a lakást, és a seprűim is foglaltak voltak.
De már ideje útra kelnem. Nyugat felé nézz, bár sok a felhő, de hátha... a seprűm gyors, igyekezz, ha bizonyítékot akarsz. Ha lemaradsz, ne nyavalyogj, de tudd: amit nem látsz, még létezhet :)
karma1
@Mirabilis: Ugyanezen sipakolok en is: MIERT csak 20 ev mulva, es akkor is IGY, egy bulvarsajto utjan kijelentett esettel inditok valaki ellen???
Ezt en mar soha nem fogom megerteni!
Azt nem fogadom el, hogy azert, mert a weinstein ugy felbatoritotta. Nagyivben szarom le, hogy mi tortenik Amerikaban, melyik celeb fingja el magat, akkor nekem kellene hanyattesnem a szagatol? weinsteinnek ehhez a magyar kozeletben, abban a politikai legkorben,. ami most otthon van, semmi koze nincs! Azt is nagyon jo lenne tudni, hogy hogy kerul a kepbe schilling? Tudott-e rola mar a kezdetekkor, vagy csak a weinstein-fele botrany utan mondta el neki lillacska, es akkor buzditotta arra, hogy alljon ki a sztorival az emberek ele? Vagy hagyta schilling, hogy a felesege babusgathassa 20 even at ezt a sztorit, o meg ugy elhetett vele, mint egy nagyur, es a hazassaguk alatt vegig azt ereztethette Lillacskaval, hogy "nem baj, hogy ilyen trauman mentel keresztul, de itt vagyok en, a nagy rendezo, aki majd vigyazok az erzelmeidre, es nem doblak el magamtol, mert en nekem igy is jo vagy" ?
Mert most, Marton bocsanatkerese utan nagyon ugy nez ki, hogy Lilla megkonnyebbult, viszont elojott a control freak ferj, es o nem fogadja el ezt a bocsanatkerest! Ezert kerdeztem, hogy talan Lilla nincs az ertelmenek a teljes birtokaban? Nem tudja eldonteni, hogy az o erzeseinek eleg-e Marton ilyen bocsanatkerese, vagy sem? Miert kell Lilla neveben prokatorkodnia?
Rengeteg a kerdes, es technikailag rengeteg az ellentmondas is.
Marton nem egy artatlan angyal, jo sokszor meglepett olyat, amit nem kellett volna, de talan nem ez lett volna vele szemben az eljaras.
Rendorseg, birosag? Akar 20 ev mulva is?
GeoCravker
@Mirabilis: Engem lehülyéztek és szőrszálhasogatónak tituláltak, mert azt merészeltem írni, hogy a konkrét ember konkrét elítélése bíróság dolga. Nem népítéleté
wagabund
találtam egy videórészletet, melyben a színpadon egy kanapén meztelenül ül Sárosdi Lilla, mellette két férfi, akinek egyszerre maszírozza a farkát...és nevetve azt mondja a közönségnek:
-semmi baj, ez a színészet...

www.youtube.com/watch?v=-nllJqIUeJo

sajnálom, de innentől kezdve ez a nő hiteltelen.
GeoCravker
@wagabund: A puszilgatós jelenet is előfordul egy másik előadásában (ill. 2016-ban még előfordult.
Amellett, ha sorban elolvasod a különböző cikkeket a témáról, úgy színesedik.
Először csak Marton térdelt mellette. Később már a barátja mellette ülve maszturbált. Gumiemberek rulez. Közben Lilla csak pityergett (kettejük közt, vagy nem kettejük közt -- közleményfüggően).
Nem szól arról, hogy ki akart menekülni a helyzetből, de erőszakkal tartották vissza a kocsiban. Ami a Margit híd budai hídfőjénél állt úgy, hogy a művésznő látta a Parlamentet eközben.
Ilyen hely arrafele vagy a Dunaparton van, ahol elég nagy a forgalom ahhoz, hogy feltépett ajtókra, sikoltva menekülni akaró nőkre felfigyeljenek. Vagy a Szalay utca vége fele, ahol a villamosvégállomás miatt pláne feltűnő lehetett. (térkép rulez).
A történet annyi ponton inkoherems, ellentmondásos, illetve zavaros és röptében alakuló, hogy nem csodálom: Lilla nem akarja a kivizsgálást, és kapva kapott az alkalmon, és Marton bocsánatkérésén. A sztoriját egy jobb ügyvéd valószínűleg megcincálta volna annyira, hogy ne bírja ki a vizsgálatot.
Az arctalan nem-feljelentők kezdeményezte eljárásra felajánlani a tanuskodást, kis kockázatú mondás volt. Meg nem is kötelezi semmire.
wagabund
@GeoCravker: igen. Eleinte sajnáltam a nőt, annak ellenére, hogy nem egy IQ bajnok. De ahogy előkerülnek ezek a színházi jelenetek, akár tőle/róla és a férje alakításai is, megdöbbentem.

Nem jut eszébe egyiknek sem, hogy a gyerekeik életük végéig nézhetik a szüleik dicső tetteit?

Azt meg pláne nem értem, hogy a férj miért is ilyen harcias? A meztelen szerepeiből kiindulva nem tenném...

...aztán évek múlva csodálkoznak, hogy a gyermekeik átnéznek rajtuk(ha nem nevelik félre őket)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.