A színésznő a könnyeivel küszködött, amikor megtudta, hogy Marton bocsánatot kért, „kiszakadt belőlem a fájdalom.” Úgy látja, Marton is azt üzente, soha nem késő bocsánatot kérni, de azt leszögezte, a rendező húsz évvel ezelőtt nem közeledett hozzá. „Ez nem közeledés, kényszer, ez zaklatás.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most mit kiabal Sarosdi a mediakba??? Miert nem ELORE tisztazta le a masik 7 bringaval, mi legyen a kozos lepes?
Hat most mar cseszheti: nemcsak Marton eletet, de a sajatjat is tonkretette, a masik 7 bringa meg rohog a markaba a hatterben, teszi a dolgat, mint azelott, oszt jonapot.
Ezt akartad, Lilla???
cikicakk55
Olvastad Marton bocsánat kérését? Az még közelében sem volt egy őszinte megbánásnak.Ha ezt a művésznő elfogadta,akkor tudom sajnálni.. Az is igaz amit írtál,hogy a többi nevet a markában,de azt is mondták,hogy ha ebből bírósági tárgyalás lesz,vagy lenne,ott zárt tárgyaláson vállalnák a tanúskodást.Azt azért nem értem,hogy ha nem akart semmit ezzel a közreadással elérni a Művésznő,akkor miért csinálta? Ennek így sok értelme nincs.Az oké,hogy marton megkapta a büntetését,mert mindent amit elért,lenullázódott legalább is a köznép szemében.A barátok,rokonok nagy része úgy is mellette marad.Azért ez bár mennyire is megalázó volt akkor,elég durva következmény ez 20 év múlva. A rendező úr is elkövette azt a hibát,hogy még Lilla csak egyedül volt,addig becsületsértési perrel fenyegetőzött.Mikor már többen lettek,pedig nem is tudta kik lehetnek azok,egyből el állt a feljelentéstől. Nem tudom mit is gondoljak erről az egészről.Ha engem gyanúsítanának meg ok nélkül,én biztos nem hagynám magam.Ne hogy már az egész életem művét, a karrieremet egy galád rágalom eltörölje.Ezért is hiszem el,hogy igaz volt a dolog.Azt nem tudom,hogy ha nem kap akkora hírverést az az Amerikai rendező zaklatási pere,akkor mikor állt volna elő ezzel a művésznő,mert egész biztos,hogy az a felhajtás indította el,hogy Ő is megszólaljon. A gond csak az,hogy ez Magyarország ott meg Amerika.Egész más a végeredmény és a megítélés is.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: azt hogy lenne bírósági tárgyalás...nem vagyok jogász,de szerintem ez régen elévült...arról nem beszélve hogy szerintem csak kamuzik a nő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.