A rendezőnek elég markáns véleménye volt korábban is a Marton-ügyről, nem is titkolta, hogy a Vígszínház lemondott főrendezőjének nagy rajongója.

Marton László, mint megírtuk, ma kiadott egy közleményt, amelyben bocsánatot kért, leginkább azoktól, akik úgy érezték, megsértette őket. Nyilván a molesztálási botrányt kirobbantó Sárosdi Lillára és az azóta jelentkező nőkre gondolt. Sárosdi a bocsánatkérést elfogadta

Verebes újra hallat magáról: Marton elvitte a balhét

Fotó és nyitókép: ATV/Egyenes beszéd/youtube

Verebes István szinte az első perctől aktívan véleményt nyilvánított a legalábbis kínos ügyben. Először azt szögezte le, hogy Martont nem lehet felfüggeszteni – ebben, azóta tudjuk, tévedett, hiszen Marton maga vonult vissza a Színművészeti Egyetem oktatói állásából és a Vígszínház főrendezői posztjáról is lemondott.

Utóbb azért aggódott, hogy az idős színházcsináló belehal a vádakba. Aztán Marton bocsánatkérése után írt a Facebookra, amiben azt tudakolja, mi várható ez után.

A kérdéssel, hogy mit lehet tenni a molesztálásokkal, egyébként nincs egyedül...

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Senki nem vitatta, hogy Marton jó rendező. nagyon jó. Csak éppen megrendült a bizalmunk iránta. Nem csak nekünk. Marton rendezte volna a Pál utcai fiúk c. darabot, ami már eleve sikergyanús. Csakhogy a Molnár Ferenc író leszármazottai is elhatárolódtak Martontól---ez ugye elég nagy pofon.
Jozefina
Szerintem az egészet talán nem is Lilla, hanem Schilling a férje találhatta ki, hiszen ő is rendező, de messze nem olyan jó és híres, mint Marton!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.