"Csapkodják a térdüket Kolosiék" – ezzel a megjegyzéssel szivárogtatták ki a TV2-től a Tényekre vonatkozó nézettségi adatokat. A 24.hu-n megjelent, a Nielsen Közönségmérés műszerei által rögzített adatokból kiderül: a múlt héten több napon is 10 százalékhoz közeli különbség volt a TV2 és az RTL Klub hírműsora között, az utóbbi javára. Ezek a számok ráadásul az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó csatorna által preferált, számukra általában kedvezőbb eredményeket hozó 18-59-es korosztályra vonatkoznak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Van igény a valóság megismerésére, ergo: RTL!
RonaGyuri
Tovább a „lenini” úton

Megint két hír jutott gyors egymásutánban a képernyőmre

A hvg.hu számol be róla, hogy „a múlt héten több napon is 10 százalékhoz közeli különbség volt a TV2 és az RTL Klub hírműsora között, az utóbbi javára.”.
Pár perce olvastam az origo.hu-n, hogy „Továbbra is kimagaslóan szerepel a Tények”.
Nos nekem a klasszikus vicc ugrott be:
Mi a különbség a Pravda és az Izvesztyija között (a szovjet éra kéz vezető napilapja)?
Nem sok, csak a Pravdában nincs semmi izvesztyija és az Izvesztyijában nincs semmi pravda.
csipetke
Na és a tv2 csodálkozik ezen?A híradójuk egy választási propagandaműsorra hajaz.Azt,és olyan szemszögből közelítenek meg mindenféle témát,ahogy az az érdesnyelvű gazdájuknak megfelel.
Erre ki kíváncsi?
quadrocopter
Van igény a valóság megismerésére, ergo: RTL!
mackoka46
Remélem, ha bebukik a geci galeri megszüntetik a csatorna kiosztást. Az agyvérzés kerülget azóta is orbánc királyi latrinája jön be először.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.