Kifakadt a volt polgármester. Páva Zoltán, Komló egykori szocialista polgármestere a "Szili Katalin a megélhetési politikus" című írásban azt taglalja, hogy az egykori házelnök hogy állt át a Fidesz oldalára és vállalt megbízást az Orbán-kormány mellett. Páva Zoltán ezt a bejegyzést osztotta meg Facebook oldalán és fűzte hozzá véleményét: "Az egész magyar baloldal egyik legjellemtelenebb, legundorítóbb politikusa, aki elárulta a Baranyai embereket, aki megcsúfolta a baloldalt! Kétszínű, utolsó szar alak, akiért a Toller Lacival mindent megtettünk, hogy Köztársasági Elnök legyen! Cucus forog a sírjában, én pedig végtelenül szégyellem magam! " Az ex-polgármester kirohanásáról beszámoló OK! Pécsmegjegyzi, hogy "Cucus" Toller László beceneve volt - szűk baráti körben.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nálam bizony az a gondolat jár a fejembe Ő hozta nyilvánosra az öszödi beszédet. Pál forgató a saját érdekében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Szili Katalinról sokkal többet mond el az,hogy alkalmasnak tartotta magát köztársasági elnöknek.!!! Mondom ezt Schmitt Pál és Áder szereplése ellenére.Szili már a házelnöki pozícióval messze meghaladta a hozzá nemértés szintjét.Ez egyébként nem Szili,hanem az MSZP szégyene.
cikicakk55
@Eriksson: Elolvastam a cikket a vastagbőrön. Jobban járt volna ha csendben marad,mert ugyan olyan ganyé mint Szili Katalin.
nezelodo
Nincs ebben semmi újdonság. Szili sok mocskosságot megtett, hogy mindig a tűznél melegedhessen, bárki rakja is rá a fát, és éleszti a tüzet. Ha kellet simán és gondolkodás nélkül elárulta az elvbarátait a szent asszony, kezdve az MSZP hívő tagozatának (!) létrehozásától napjainkig.
Desischado
A cím tökéletesen helytálló. Jellemtelen, gerinctelen köpönyegforgató némber.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.