A miniszterelnök könnyen pattintotta le a válaszadást. Az Országgyűlés keddi, 30-i ülésén, az azonnali kérdések órájában Orbán Viktor miniszterelnököt kérdezte Mirkóczki Ádám, jobbikos képviselő Farkas Flóriánról, illetve arról, amit Farkasról mondott a hétvégén Balog Zoltán Emmi-miniszter.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába no kérdezni tudni kell

A tegnapi parlamenti „vita” is egyértelmű bizonyíték az ilyetén kultúra hiátusára, ha a szándékot feltételezzük

A közbeszéd, persze ez a derék média hatása, a kedves fürge – kopaszok által kedvelt – anyóka kapcsán kezdett egy kicsiz foglakozni azzal, hogy miképp is lehet szabotálni a meghirdetett szándékot a kérdések ravasz megfogalmazásával. Persze nem állítom, persze kizárni sem tudom, hogy hasonló okokra vezethető vissza az a szerencsétlenkedés, amit tegnap a magukat ellenzékinek nevező pártok potentátjai összehoztak hangzatos számon-kérőnek hirdetett kérdések megfogalmazásával.
Meg kell mondjam, hogy a véres rongyként lengetett Jobbikos kérdés volt a legkevésbé mellément, lévén Balog páter a szervezetben kifejtett sikereiről beszélt, s a szervezet követett el bűnügyeket. Így a Farkas bűnössége említése max. pontatlan kérdésfeltevés.
Azonban a többiek kérdése sem volt sokkal jobb, sőt az eurós kérdés egyenesen rossz volt. De Szél ME-aspiráns kérdése a buta megfogalmazás mellett még árulkodó is volt, hiszen a kétszer fizetést fírtatta, pedig a hozzáférés excusive volta az igazi gond! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.