Farkas, akinek a nevéhez az elmúlt években igencsak kétesnek mondható ügyek köthetők, diadalmas hadvezérként érkezett a helyszínre. Ahogyan tartójától már megszokhattuk, a sajtó képviselőivel szóba sem állt, nem méltóztatta saját szájából a nyilvánosságot…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ja. Érdemben. Együttműködni. A lopásban és közpénzherdában! Balog-Pösze-Paraszt!
"Hanyas vagy?" hogy egymást szagról is megismeritek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Nem szégyenli magát ez a csuhás? Mit szól a főnöke ( az Úr) hogy az egyik képviselője a tolvaj,rabló,másokat kihasználó bűnözőt támogat és még dicsőíti is. Remélem ha van pokol akkor ezért ott fog kikötni. Ma volt szerencsétlenségem egy megszólalását látni a tv-ben. Az oké és nem is szégyenlem,hogy hülye vagyok a vallashoz,hisz nem úgy lettem nevelve. Ám az,hogy egy református pap vagy a bánat tudja milyen titulusa van,papírból olvassa fel 3 Szentnek a nevét,mert kívülről nem tudja. Amit nem olvasott akkor csak nyekeget, dadogott. Egy épkézláb mondatot nem tudott fejből elolvasni. Szégyen a Reformátusokra nézve.
papa.49
A fajtatársak JÓL TUDNAK EGYÜTTMŰKÖDNI !!!
karma1
@Sámannus: NAde a falopo nem rak be 1.6 milliardot offshore orban ceg szamlajara...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.