Az emberi erőforrások minisztere alternatív valóságban létezik, ugyanis azt sikerült mondania a Lungo Drom kongresszusán, hogy Farkas Flórián az első

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A cigány, a cigányt nem báncsa..
B+ balog, ha nálad farkas-füstös-flórinál kezdődik a botránymentesség, akkor nyugodtan kinyihatod a börtönök ajtaját, mert ott is csupa "tisztességes" ember van bezárva (gyilkosokat kivéve).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezek szerint van egy másik Farkas Flórián is?
Vagy csak Balogh tiszteletes egy másik univerzumról beszél!
nevemnick
Balogh, az egész mocskos bandátokat ideje lenne már hűvösre tenni.
Azt az tróger megdicsérni, aki megkárosította saját fajtáját, elkommonizálta az ország pénzét, az adófizetők nehezen megkeresett bruttó jövedelmének közel ötven százalékát, a mennyekbe kell emelni?
Normálisak vagytok?
Elmentek ti a büdös francba, görények!
nusika
...ezik testvirek vagy csak rokonok?,?,?,? ...Bőzsinéni ezt olvasta???...vagy a fideszesek tudják, hogy a cigányok, nem vagyok rasszista!!!, hogyan vezetik a lopásban, az országot???,
karma1
@nusika: Sajnos, ez Bozsi nenihez nem er el, mint ahogy nagyon sok mas Bozsi nenihez sem, ha megis, akkor lesz rola egy nyulfarknyi futyiszes hir belole, sorosozassal, migransozassal megbolonditva, amibol ember legyen a talpan, aki ki tudja olvasni az eredeti tartalmat.
Ha el is jutna hozzajuk, meg nem erthetik...
Ilyenkor szegyellem, hogy egy akarmilyen valaha pater hogy tud ekkorat hazudni, hat ennyire nem fel Isten haragjatol???
Nessy
Ha Flóri lop el másfél milliárdot, az nem "botrányos", ha egy mezei vállalkozó tesz zsebre százezret, azt a törvény elé citálják! Kivéve, ha a megfelelő részt, a megfelelő számlára elutalja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.