A politikai ellenfelet a nép ellenségévé maszkírozni, érvekkel való vita helyett porrá zúzni a célkeresztbe állított személy hitelességét, tekintélyét, kompetenciáját – ez a karaktergyilkosság képlete a HVG legfrissebb számának szerzői, a Political Capital szakértői szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"a Political Capital szakértői" értsd: szarkeverői.
RonaGyuri
Mármint, hogy Orbánt karakter gyilkolni??? Ne már ezt a retardált dagadt törpét??? Olyan ocsmányságot az ember el sem tud képzelni, amit ő ne tudna túltejesíteni! =))
JAJMÁR
Hozzàteszem, hogy a legsùlyosabb àldozat mi vagyunk. A mi bőrünkre megy a jàtszma!
Sámannus
Bőségesen el vagyunk látva karaktergyilkosokkal. Nálunk a legmagasabb a karaktergyilkosok száma. A kormány igen jól megfizetett alkalmazásában állók vannak a legtöbben.
Legfőképpen az velük a célja, hogy a lopást tovább folytathassák.
Igen hatásos viszont ez ellenzék egymás elleni gyilkossága is. külön médiaszemélyiségek szakosodnak erre. Az a legfőbb tulajdonságuk, hogy maguk által beállított képet kritizálják mesterfokon.
Nessy
Fidesz berkekben az ellenzék bármilyen csekély tette égre kiált, saját embereinek akár milliárdos sikkasztása sem probléma, sőt!
Ha érdekeik megkívánják, egy vesta szűzről bebizonyítják, hogy hetéra!
Viszont őket csak hódolat illeti,s nem bírálat! Ez a mai rögvalóság, feleim!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.