Legutóbb miniszterelnök-jelölti vitát 2006 áprilisában tartottak. Ekkor a kormányfői székből vitázott Gyurcsány Ferenc Orbán Viktorral.\n\nSemmilyen körülmények között nem javasolna miniszterelnöki vitát a választások előtt a Fidesz egyik prominense – tudta meg a Magyar Nemzet. A magas rangú politikus egy zártkörű októberi rendezvényen ezt azzal indokolta: a vitának nem volna értelme, mert Orbán Viktor kormányfőnek nincs kihívója. Ilyen polémiának a kormánypárti képviselő szerint akkor van létjogosultsága, ha például van két néppárt az országban, és közel azonos szinten állnak. Ám a mai magyar belpolitikai életben a Fidesznek nincs egy nagy kihívója, és „senki nem szolgálta meg belpolitikai teljesítményével, hogy a hivatalban lévő miniszterelnök kiálljon vele vitázni”. Megjegyezte azt is: vitatkozni ketten lehet, hárman – vagyis a több kihívóval folytatott diskurzus esetén – már nem, mert a háromból mindig alkalmi koalíciók jönnek létre, és mindig éppen a kormánnyal szemben. A...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy árulkodó fotó

maga a hír sem érdektelen, de ennek a fotónak az előkerülése igencsak előjelszerű

A sok szállal a derék Simicskához köthető mno.hu „A Fideszben nem javasolják Orbán Viktornak a miniszterelnöki vitát” címmel jelentette meg mai vezető írását. Maga az írás is érdekes, s a mögöttesek is, hogy mást ne is említsek a lapnak még mindig vannak barátai a Őfenesége belső köreiben. Azonban az igazi gyöngyszem az egy „elveszett” fotó előkerülése:

(mno.hu/data/cikkek/2425/24252/cikk-2425238/000_Par697855_focuspoint_926x504.jpg?key=faa0c1e49e37acc9489320c03bbf8b42)

Érdemes megnézni a barátok – ellenfelek, vagy micsodák manapság nem lehet tudni lábait, pontosabban a cipők elhelyezkedését! =))
Nessy
Orbán és vita??? Orbán ex katedra kinyilatkoztat a híveinek, ígét hirdet egy zárt stúdióban, nyilvánosan nagy keservesen felolvassa, amit leírtak neki.
Egy váratlan kérdéstől, megjegyzéstől, lefagyna, hiszen nincsenek érvei. Ma már fogalma sincs a valóságról. El van telve a saját nagyságától, bölcsességétől, harciasságától.
Egy értelmes vitapartnerrel szemben esélye sem lenne, ergo nem áll ki sok éve már nyílt vitára! Valóban szűk látókörű, gyáva egyed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.