A válasz.hu című jobboldali portál “nagy leleplezést” tett ma közzé, mondván “kártyavárként omlott össze Gyurcsány érvelése” a kettős állampolgárok szavazati joga kapcsán. Nyugat-Európai példákat próbálnak bemutatni, ahol szerintük a magyarhoz hasonló szavazati joga van a külföldön élőknek. Kicsit hosszú lesz ez a poszt, de muszáj bemutatni, hogy mekkora kamu ez!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
külön ki kell emelni, hogy szinte mindenütt: ADÓFIZETÉS!!!
olivetti
Tudható volt, hogy Orbán sajtó még köszönéskor is hazudik. Ma már az időjárás jelentést sem szabad tőlük kétkedés nélkül elfogadni..
namihami
Tényleg hosszú. De senkinek ne legyen kétsége, hogy az Orbán-fanok úgyse fogják elolvasni. Nekik elég a csordaszellem és ha a nyáj főkolomposa azt mondja, hogy így van-akkor nekik így is van. Ellenőrizni, utánaolvasni? Ugyan kérem, hiszen az Istenünk azt mondta és az istenek sose tévednek, mert csalhatatlanok.
Ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.