A Magyar Időknek azt mondta, tudja, hogy megszólalása a munkája végét jelentheti a fővárosi önkormányzatnál, mert múlt héten írásban is megkapta, hogy nem nyilatkozhat migrációról – nyilatkozta Földi László, a főpolgármester tanácsadója, egykori hírszerző tiszt.

Az interjút Tarlós István tekintheti akár felmondólevélnek is, hiszen munkaköre egy része a migrációval volt kapcsolatos.

Földi László egy dacos interjúban jelentette be felmondását

Földi múltidőben beszél arról, hogy többek között egy koncepció kidolgozása volt a feladata annak elkerülésére, hogy no-go zónák alakuljanak ki Budapesten, ha bármilyen uniós kényszer miatt tömegek érkeznének a fővárosba.

Hogy érthetőbb legyek: nem ismétlődhet meg még egyszer a 2015-ben a Keleti pályaudvarnál kialakult szituáció.

Az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója elismeri az Echo TV-ben megjelent 40 másodperces interjúrészlet félreérthető lehetett, de az egy húszperces beszélgetésből kiragadott gondolat volt, az eredeti interjúban ugyanazt mondta, amiről már két éve beszél, őt is meglepte, hogy azok, akik most felháborodtak, korábban nem tiltakoztak.

Ő is hibázott, rutinos nyilatkozóként a megvágott anyagot ellenőriznie kellett volna, de nagyobb bajnak tartja, hogy egy rendkívül súlyos problémát, a migrációt szubjektív üggyé degradálják. Földi László szerint – a főpolgármester nyilatkozataival ellentétben – személyesen nem beszéltek Tarlóssal, azt is csak az újságokból tudta meg, hogy nem nyilatkozhat migrá­ciós kérdésekről.

(24.hu/Magyar Idők)

Cikk- és címlapkép: Youtube

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A használt ,,kotont,, eldobja a hatalom )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A havi bruttó 700 ezer forintért, továbbá az évi 200 ezres cafeteriáért Tarlós seggében fogalmam nincs pontosan mit főtanácsoló, de közben a kormány összes szarszagú propagandacsatornáján szívélyesen vendégül látott és turnéztatott Földit (Nógrádi és Spöttle elvtelen társa a széles néprétegek agymosásában), az ex-híszerzőtisztet . Mennyivel jobb tudni, hogy mától csak Pityu fülébe sutyoroghatja a pusztító, beteges, közveszélyes baromságait. Tökjó, nem? Ugyanolyan vérespofájú uszító marad, mint eddig volt, ugyanúgy felveszi a fizetését, ahogy eddig, csak ezután nem terjesztheti nyilvánosan a háborús, terrorizmusos, álhíreken nyugvó összeesküvés-elméleteit. Nem kidobják azonnali hatállyal, nem elhatárolódnak tőle, hanem még a portás köteles beszédét is mentségéül hozzák fel, mert hát azt is a suttyó proletárok értették félre. És ezek az erkölcsi hajótöröttek vizionálnak forró őszt, utcai zavargásokat, idegen ügynököket, akik közpénzt fizetnek az ilyen Földi-féle gyakorló elmebetegeknek, hogy valahogy összejöjjön a projekt. Ez az ország gecire menthetetlen. Még egyszer: a fizetett, megélhetési aljadék, vagy nagypályás pszichopata (mindenki saját belátása szerint minősítse az embert) lincselésre, gyilkosságra, kivégzésre buzdított. A sajtó visszatérő érdeklődésére közlik, hogy letiltják a feltétlenül háborút, mégpedig belháborút kell nem csak vizionálni, hanem folyamatosan lebegtetni, elmélyíteni az emberek tudatában. Az ellenségképpel való riogatás viszályt szül az emberek között az ellentétes nézőpontok mentén és kialakít egy permanens egymástól való rettegést ami olykor gyűlölködésig fajul. Ezt generálja, sulykolja és aljas módon támogatja a kormány, ezzel gyengítve egy egységes összefogást az általuk fenntartott rendszer megdöntésére. Ennek érdekében a legsötétebb ösztönöket gerjesztik a média a plakátok a politikai nyilatkozgatásról, de a gyűlölettől kettőig nem látó borzalmas ideái ellenére tovább dolgozhat a fővárosnak. Főtanácsadóként.
kripton
@colibri: Mi a gond kicsim? Kérj valakitő észt, ha nem megy az értés!
papa.49
@kripton: Kijafasz kérdezett téged te buzi ???
quadrocopter
@durbincs: Debil! Használd a google fordítót, ha megpróbálsz magyarul vinnyogni!
Mit akartál kinyögni debil? Rajzold le! Tolmács sehol - te f@sz? Magyar nem menni?
Nincs a közeledben pszichiátria, debil?

Ne kapkodj debil, úgyis megkapod a pofádra valót!
Eladott Ország
@kripton: Inkább fontold meg a led izzó vásárlást, energiatakarékosabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.