Orbán Gáspár – az elsőszülött férfiember a Viktor fémjelezte családban – miután élete beteljesülését a focizásban látta, de egy Isteni sugallat – vagy egy kitett láb – hatására alkalmatlanná vált e nemes célja beteljesülésében rájött, hogy új „élet-beteljesedés” után kell nézzen. Ez lett a Felház.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Tisztára ,,,mint a Fater.!! Csak dolgozni ne kelljen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Aki Én: Bakker! A cikket olvasva pont az jutott eszembe,hogy "Anyám!Még egy hit gyüli!"
Egy is több a soknál...
Clavigo
Tisztára ,,,mint a Fater.!! Csak dolgozni ne kelljen...
nevemnick
Hamarosan bebizonyosodik, hogy ,,történelmi egy-házzal" van dolgunk. 2017 helyett 1702-ben alakult, melyet csak földalatti mozgalomként üzemeltettek, várva a messiást, aki több évszázad után eljő.
Ééééééés lőn...
Jozefina
Hit gyüli II??!! Az elhülyülés művészete! Orbán kurva büszke lehet rá!!! Ezek az egyetemisták meg biztosan nem normálisak!!!
Nessy
Érdekes a történelmi egyházak hozzáállása.
Lelkesen hivatkoznak a Bibliára, az Evangéliumokra.
Pedig valahol az 1300 - 1400 -s években döntötték el, hogy Márk,Máté,Lukács és János Evangéliuma az elfogadott, a többi apokrif lett. De ezek az Evangéliumok is jóval Krisztus élete után keletkeztek.
Alapjaiba véve, annak a kornak az erkölcsi normái alapján íródtak.
Azóta viszont sok minden megváltozott. Ma már a házasságtörő asszonyokat sem kövezik meg. Nem lehetett benne szó lombik programról, eutanáziáról. A válás ismeretlen volt. Onan bűne halálos bűnnek számított. Ki tudja, lehet hogy Isten is modernebb lett?
Még senki nem jött vissza, és nem mesélt sem a pokolról, sem a mennyek országáról. Ezekről Dante írt legutóbb. Természetesen az akkori kor " bűnöseit" találta a Pokolban.
Ameddig nem kirekesztők, nem ítélkeznek mások felett, nem erőszakosak a hitük terjesztésében, addig nincs gond.
Egyelőre nem akarnak senkit máglyára küldeni, mint a történelmi egyházak tették anno.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.