Kedden menesztették az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának dékánját. Egyelőre nem tudni, hogy az esetnek köze van-e ahhoz a hírhez, miszerint egy oktató kollégáit és hallgatókat zaklatott a karon.

Menesztették kedden az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának dékánját, Mikonya Györgyöt – értesült a 24.hu.

Menesztették az ELTE egyik dékánját

Fotó: Google Street View

A lap többször is kereste az egyetemet, hogy a menesztésnek köze van-e ahhoz a hírhez – amit az Index írt meg –, miszerint egy oktató korábban több kollégáját és hallgatókat zaklatott szexuálisan. 

A zaklatásokról szóló hírek kapcsán történt sajtómegkeresésekre akkor az ELTE azt válaszolta, hogy etikai vizsgálat indult "munkahelyi hatalommal való visszaélés ügyében az egyetem egyik oktatójával szemben, nem hallgatói bejelentés alapján".

(Címlapi kép: Google Street View)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Valamilyen típusú autokrácia, vagy abszolút totalitárius rendszer épül. Csak ez a kivagyi alapú gyűlölködő, pökhendi, félelem alapú, teljesen kiszámíthatatlan élet van, amit jóérzésű ember kategorikusan elutasít.
Eladott Ország
@quadrocopter: nepszava.com/2011/05/uncategorized/bartus-laszlo-az-unio-elso-fasiszta-allama.html
Bartus László: Az Unió első fasiszta állama.
Választási győzelme után Orbán Viktor azonnal új rendszer létrehozásáról beszélt. Forradalomról, amely eltörli az „átmenet” évtizedeit. A fasiszta állam mindig új civilizáció megteremtését hirdeti meg. A fasiszta állammal összeegyeztethetetlen „köztársaság” szót eltörölték az ország nevéből, s nem véletlen az sem, hogy éppen a Köztársaság teret nevezték át a boldoggá avatott katolikus pápa, II. János Pál után. A fasizmus hivatalos ideológiát ad az államnak, s ez Magyarországon bekerült az új alkotmány preambulumába. Emlékezzünk, hogy a legkeményebb nemzetközi kritika ellenére sem voltak hajlandóak a médiatörvényt megváltoztatni, a közmédia kormánypropaganda-funkcióját feladni, az ellenzéki sajtó korlátozásának tervéről lemondani. Mi ez, ha nem tudatos építkezés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.