Az MSZP-s Bárándy Gergely kérdezte arról a jegybankelnököt, hogy „Ön szerint helyes, hogy az MNB alapítványa 23 millió forintot költött négy gyapjúszőnyegre?”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az lesz a legszebb, amikor a böriboltban fogod az ádventi bejglit megvásárolni aranyáron, Rómeó! Ez a ti kibaszott hitvallásotok: a gennyes nepotizmus, amiről kiselőadást tartotok és
megpróbáljátok elmagyarázni, hogy ez miért van rendben. Az autokrata és diktatórikus
rendszerek analógiájára ezt honosítottátok meg: szétlopjátok az országot és utána még ti vagytok megsértődve, ha ezt bárki szóvá teszi. Alávaló tolvajok vagytok, megmagyarázzátok, hogy ezzel semmi baj nincs, és jól megdicséritek saját magatokat, hogy minden világok legjobbikát hoztátok a nyakunkra. Közben százezres nagyságrendben űztétek el a magyar polgárokat az országból, akiktől a saját felemelkedésük és emberhez méltó életük lehetőségét is elvettétek, és jössz te, a házasságszédelgő, semmihez nem értő erkölcsi hulla és az ország felemelkedéséről hablatyolsz. Miközben vállalkozni akaró, tehetséges magyar fiatalok elől veszitek el a lehetőséget, miközben a senkiházi pereputtyotok sehol nem volt, ameddig nem kerültetek hatalomra, miközben a rokonságotoknak semmi keresnivalója nem lenne állami pénzek közelében (az ilyesmit összeférhetetlenségnek hívják!), miközben fosztogattok, mint a vadak, még erkölcsi kiselőadásokat is belenyomtok a pofánkba arról, hogy miért hülye itt mindenki rajtatok kívül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Könnyen lehet nagyzolni a más pénzén!
Cicamama55
Kíváncsi lennék arra, hogy a készítői mennyit kaptak kézhez ebből...A befizetett személyi adókról vissza lehet következtetni.
solidedge
Amikor Reagan került hatalomra a 80-as évek elején a Wall Street bábjaként meghozta a deregulációs törvényeket, így teret engedve a szabad rablásnak. Az egyik bankár egy társaságban maga mondta, hogy hozhatnának újra regulációs törvényeket, mert így nem bírják megállni, hogy ne lopjanak. Nem hiszem, hogy nálunk a Fidesz gátat szab a szabad rablásnak, mivel rendszerének mozgatórúgójává vált.
Pálinkás Pál
Eltolcsi...mit fogsz csinálni a sitten ezzel a sok eszeddel???
lusta
Most véletlenül nem értek az itt hozzászólókkal egyet. Rossz a megközelítés. Induljunk ki abból, hogy a szőnyegek darabja nem érte el a 6 millió forintot sem. Még hat sem volt. Erre itt mindenki holmi 23 millióval jön. Unortodox módszerrel kell a problémát megközelíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.