Már az MSZP korábbi házi politológusának is sok volt az a baromság, amit a D-209-es ügynök összehordott. Lakner posztját változtatás nélkül közöljük: “Szerintem az van, hogy ha valaki hibásan emlékszik a múltra – pl. hogy őt megpuccsolva távolították el a miniszterelnöki székből, holott valójában nagyjából fél év alatt kiürült a kormányzása, fokozatosan elvesztette a támogatottságát és bő két év után végül ebbe belebukott -, akkor nem biztos, hogy jövőlátó vátesznek alkalmas. A másik, hogy egy választás után bevallott SZT-tiszti múlttal ne álljunk morális piedesztálra, mert inogni fog alattunk. A harmadik, hogy aki szerint ma a kerítés, közmunka, jobbikkal kötött szövetség háromszögében buzog fel a hazai ellenzéki politikacsinálás forrásvize, azon belül pedig a közmunka azt jelenti, hogy “a gyerek nem úgy nő fel, hogy azt látja, egész nap otthon ül a kedves papa vagy mama. hanem azt veszi természetesnek, hogy a szülő dolgozni jár, amiért valamicske pénzt is kap”, akkor...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ízelítő Medgyessy Péternek az Index részére adott interjúból:

A volt besúgó szerint "a 2018-as választásokat a Fidesz fogja megnyerni abszolút többséggel", és ez szerinte Orbán érdeme és az ellenzék kudarca.

Medgyessy szerint az ellenzéknek “nincs olyan arca, aki mellé oda lehet állni, akitől inkább vennék használt autót, mint Orbántól.”

Értsd: Medgyessy inkább Orbántól venne használt autót, mint az ellenzéktől.
Nemcsak Laknernek nyílik ki a bicska a zsebében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.