A Kubatov-közeli szurkoló ellen nem indul eljárás, mert az ügyészség szerint jogos védelmi helyzetben használta a kését. A szóvivő elmondta, pontosan milyen bűncselekménnyel gyanúsítják a verekedő ultrákat.

A DIGI Sport híradójának, a Sport24-nek számolt be Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője, hogy a Groupama Arénában történt verekedés miatt elfogott két férfival szemben

csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntette a megalapozott gyanú a jelenlegi adatok szerint. Bizonyítottság esetén ezen bűncselekmények büntetési tételének a felső határa, mivel több bűncselekményről van szó, négy és fél évig terjedhet.

A 24.hu megkeresésére válaszolva a Főügyészség közölte: a megvert szurkoló ellen nem indult eljárás.

Legfeljebb négy és fél évet kaphatnak a Fradi-ultrák

A kubatovistának nevezett Bonyha becenevű szurkoló az ügyészség szerint már a földön fekve,

védekezésül használta a nála lévő kést, azzal az őt megrúgó egyik gyanúsított lábát vágta meg.

A rendőrség és az ügyészség is a jogos önvédelem helyzetét vizsgálja.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Bocsi...,de az is hülye és felelőtlen,aki a mai világban focimeccsre megy ! Már ha nem a balhé miatt akar menni ! Amúgy meg,itt is megy a hülyítés...,kés és álarc-csuklya ...?! Focimeccsre ? Ku-Klux-Klanok ezek ?
vadnarancs
Aham... A kést hogy vitte be? Miért ment be külön bejáraton Kukatov csicskája? Előtte fFacebookon is fenyegetőzőtt a madár, megkapta. Most meg sír a szája?
Eladott Ország
@vadnarancs: A kést sok helyre lehet elrejteni, pld. cipőtalp.
vadnarancs
@Eladott Ország: Ha te ezt laikusként tudod, akkor nem illett volna tudnia annak is, aki megmotozta? Állítólag külön bejáraton ment be, motozás nélkül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.