A paksi szerződésben lekötött hitel és a költségnövekedés további eladósodást jelent. Gyülekeznek a viharfelhők az évszázad üzletének kikiáltott paksi atomerőmű-bővítés ügyében. Aszódi Attila kormánybiztos november 7-én jelentette be, hogy elkezdik az ehhez kapcsolódó orosz hitel első részletének lehívását, egyben az első számlák kifizetését, majd 2018 elején indul a beruházás a kiszolgálólétesítmények építésével.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Remélem még megérem, hogy megkapják a minősített hazaárulásukért járó büntít! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Remélem még megérem, hogy megkapják a minősített hazaárulásukért járó büntít! =))
Béla333
Tudom, most azt gondolják sokan, hogy ez pártpropaganda (na jó, egy kicsit az is), de az LMP az első lépést megtette:
"A kormány a paksi hitel lehívásával hűtlen kezelést követ el, az LMP feljelentést tesz"
lehetmas.hu/hirek/239442/kormany-paksi-hitel-lehivasaval-hutlen-kezelest-kovet-el-az-lmp-feljelentest-tesz/

Ha Polt el is meszeli az egészet, az egy újabb vádpont lesz Polt bűnpártolással kapcsolatos perében! Valahol el kell kezdeni...
Béla333
@RonaGyuri: 17.52
Na és? Attól még igaz amit írtam!
Miért? Más tett bármit is? Az is gond, ha valaki lép, de azért is sopánkodunk, ha senki nem tesz semmit!?
tudode
A jövő zenéje, hogy a Paks-II a IV. ipari forradalom idején meghozza e majd az unokáink számára azokat az eredményeket, amelyeket RIKÁCSOL a pénz-, és hataloméhes HOGY IS NEVEZZEM!!!
-
Annak tükrében, hogy
.
2017. augusztus 1. kedd
----- Pontosan a törésvonal fölé tervezték az új paksi blokkok alaplemezét
atlatszo.hu/2017/08/01/pontosan-a-tor...
.
--- Óriási, aranylázszerű mozgás van a napenergia-piacon
index.hu/gazdasag/energia/2017/09/09/i...
.
És az sem kecsegtető a JÖVŐ NEMZEDÉKE számára, hogy
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
Ennél több kérdés merül fel ezzel a SEC/PERC alatti elkötelezettséggel a tudvalévő OROSZ ÓDZKODÁSRÓL nem is szólva a NAKI-nek!!!
.
RonaGyuri
@Béla333: annyira vakhitű vagy, hogy veled épp úgy nem érdemes beszélni, mint Dumb-rihc-el! =))
Béla333
@RonaGyuri: 18.19
Akkor minek szóltál 17.52-kor hozzám?
Persze attól, hogy duzzogsz, attól még igaz, hogy csak az LMP tett egyáltalán bármit is az orosz Paksi hitel elindítását látva: feljelentették hűtlen kezelés miatt a Fideszeseket!
RonaGyuri
@Béla333: ugye nem baj, hogy én tettem fel ezt a cikket és nem azért, hogy egy ócska pártpropagandistának lehetőséget adjak arra, hogy megszolgálja a csicskás lehetőségeit, a bugyuta baromságokkal. Ezzel is elterelve a figyelmet a lényegtől! Tartsd meg magadnak az idétlen ócska párt-kiáltványaidat!
Béla333
@RonaGyuri: 18.33
Na nehogy már a Fideszhez hasonlóan te mond meg hogy egy cikkhez ki szólhat hozzá és hogy mit!
Mit képzelsz magadról, ki vagy te?
Vedd meg a Propit, aztán azzal bájologsz akivel akarsz!
Tuskó!
tudode
@tudode: .
Pótolom az előző hozzászólásomban kinyithatatlan linkeket
.
(...) Annak tükrében, hogy
.
2017. augusztus 1. kedd
---- Pontosan a törésvonal fölé tervezték az új paksi blokkok alaplemezét
atlatszo.hu/2017/08/01/pontosan-a-toresvonal-fole-terveztek-az-uj-paksi-blokkok-alaplemezet/
.
2017.09.09.
--- Óriási, aranylázszerű mozgás van a napenergia-piacon
index.hu/gazdasag/energia/2017/09/09/ifj._chikan_attila_interju_alteo_megujulo_energia/
.
Kiegészítés:
.
A hatalom NEM TŰRI AZ ÁLLAMIGAZGATÁSBAN sem a szakmailag képzett szakembereket, úgy mint Holoda Attila energetikai helyettes államtitkárt, és Ángyán József földügyi államtitkárt sem, és a többieket, mert a TÁRCÁK PORTÁJÁN, képesen, az ŐRSZOLGÁLAT íratlan feladata a SZAKÉRTELEM távol tartása, de ha MÉGIS beszivárog a TUDÁS, lapát kasza!
RonaGyuri
@Béla333: Te sötét párt-bika, te beszélsz Fideszhez hasonlóságról, hisz csak a csicskásuk vagytok! =))
Egyébként nem hozzászóltál, hanem iderondítottad a hülye párt-propagandádat! =))
Béla333
@RonaGyuri: 19.23
Hát lehet, hogy nem tartod hozzászólásnak azt, hogy azt írtam: az LMP lépett az orosz hitel lehívásának a megkezdésével kapcsolatban, de ez az igazság!
Hogy te ezt nem vagy képes értelmes módra elviselni, és ezért páros lábbal szállsz belém, az csak a te bunkó paraszt, frusztrált természetedet, stílusodat mutatja!
Az meg, hogy egyszerűen elviselni is képtelen vagy a tiedtől eltérő véleményt, az meg a Fideszes (általatok) birkának nevezett fanatikusokhoz való kísérteties hasonlóságodat mutatja!
Magyarán: olyan vagy mint a Fideszes fanatikusok, közöd nincs semmiféle demokráciához!
Remélem az ilyenek, mint amilyen te is vagy mielőbb eltűnsz a választók sorából, az országnak annál jobb lesz!
RonaGyuri
@Béla333: takarodj te ócska párt-buzi, Rohadtul unalmas vagy és legalább olyan hülye mint a Fideszes elvtársaid akik hozzád hasonlóan csak a saját ócska pártpropagandájuk szajkózására vagytok képesek. Te beszélsz értelemről, akinek még annyi eszes sincs, hogy érzékeld a dolgokat. A hülye dumátokkal csak Őfenesége alfelét nyaljátok! =))
Béla333
@RonaGyuri: 19.46
Takarodjál te bunkó paraszt! Az olyan sötét taplók miatt marad Orbán és a Fidesz újra a nyakunkon, mint amilyen te vagy! Semmiféle értelem nem jut el az agyadig, csak a fanatikus mocskolás, ami téged is jellemez! Mindent mocskolsz, aki nem osztja a véleményedet!
Kártékony vagy, mint a Fidesz!
RonaGyuri
@Béla333: ennyire még te sem lehetsz buta ezzel ócska dumáddal csakis Orbánt szolgáljátok, ezt a témát is sikeresen széttrolkodtad! De neked/nektek sokkal fontosabb a saját marhaságaitok szajkózása, mint a tények tisztázása!
Béla333
@RonaGyuri: 05.13
Olvasd már vissza a beírásokat! Udvariasan, csókolommal köszönve jöttem ehhez a cikkhez (is), erre föl te páros lábbal szálltál belém!
Innen már nincs visszakozz!
Talán el kellene fogadni, hogy másnak is van véleménye, ráadásul itt most nem is volt közöttünk vélemény különbség, csak azon pipultál be, hogy le mertem írni, hogy az LMP beperelte a kormányt azért, amiről a cikk szól. Egyedül az ellenzéki pártok közül.
És ez az igazság.
Ha folytatni akarod most vagy máshol a mocskolódást, én nem fogok elugrani előle, de én nem kezdem el!
Yoda69
@Béla333: Bela, meg kellene vegre ertened, az elempe szelmalom harcot viv a fideSSel. Bedobnak egy-egy jol csengo temat, amivel ekezik a fideSSt, es nepszeruseget hajtana vele, azonban az erdemi harcot nem vallaljak fel. Nem kozoskodnek senkivel a fo cel erdekeben orban es a fideSS levaltasahoz. Egyedul erre keptelenek, talan meg az 5%-os kuszobot se viszik at. A koalicio kialakulasat meg akadalyozzak.
Szamomra ez azt jelenti hogy nekik jo ha a fideSS marad. Vegulis siffer orban tanacsadoja volt egykor, es ki tudja milyen kapcsolatokat tartanak meg fenn?
Szoval hiteltelen vagy a szovegeddel es @RonaGyuri: nak mindenben igaza van.
eszegfu
@Béla333: Mint ökopárt kötelessége is az LMP-nak, hiszen -- többek között -- nincs még meg az erőmü környezetvédelmi engedélye sem. Nem erre kellett volna "azonnal" reagálnia, hanem már régóta tennie kellett volna valamit! Az Energiaklub már tul van egy "elutasitáson" és most következik a Strasbourgi Biróság... valami ilyesfélére gondoltam. És való igaz, hogy itt elsősorban nem az LMP tetteinek minősitése a cél, hanem azt kellene látni, hogy az egész ország ellehetetlenitett jövőjéről van szó... igazából erről szól a cikk.
Béla333
@Yoda69: 10.13
Egy 5%-os párt nem tud mást tenni, mint elvek mentén politizálva szélmalomharcot folytat, rávilágít a kormány disznóságaira, feljelentést tesz, ha olyan a helyzet.
Mindegyik ellenzéki pártnak erre van jogosultsága!
Az érdemi harcot már hogyne vállalnák fel, amikor pl. Hadházy hétről-hétre jön elő a kormány korrupciós ügyeivel, vagy a legfrissebb: Demeter Mártát már kiszavazzák a munkahelyéről a Fideszesek, mert annyira elegük van abból, hogy kérdezni mer.
A közösködésről:
Összeálltak a Gémesi féle párttal, tehát nem igaz, hogy senkivel... Az, hogy az egymást kormányon 1994 óta váltogató, korrupt, a lopott holmit egymás között szétosztó pártokkal nem állnak össze, az becsülendő bennük, ha bevallod, ha nem, a magánéletedben te is ezt tennéd!
Nézz körül: egy ellenzéki összefogás nincs a mai napig, de te is csak az LMP-t ekézitek ezért, bűnbakként tekintetek rájuk, holott a lehetőség adott mindenki előtt: fogjanak össze, nosza!
De már Gyurcsánynak sem olyan fontos, hátha még gyengül egy kicsit az MSZP, ráér még ezzel! Ez így rendben van szerinted?
Hogy mekkora támogatottsága lesz az LMP-nek 2018 tavaszán? Ki tudja?
Mindenesetre én becsülöm bennük azt, hogy a Parlamenti helyekért nem akar elvtelen kompromisszumokat kötni.
A választók meg majd eldöntik, hogy a további lecsúszást választják a már "bizonyított" régi arcokkal, vagy változást szeretnének!
Béla333
@eszegfu: 10.21
MInden bántó szándék nélkül, nem ebben az országban élsz?
Az LMP 2013 téli tüntetésén még én is ott voltam vagy század magammal, amikor a Paksi beruházás ellen tüntettünk. Te ott voltál?
Azóta minden létező fórumon (Parlament, média, Brüsszel, program, stb) a Paksi beruházás ellen küzd.
Úgy küzd, ahogy egy 5%-os támogatottsággal rendelkező párt tud!
Több tucat népszavazási kezdeményezést indítottak Paks ellen, hiába!
Az az igazság, hogy a Fidesz az egyik parlamenti vitában az LMP fejéhez is vágta, hogy az LMP úgy kampányolt 2014-ben, hogy elutasította a Paksi bővítést és csak 5%-nyi támogatottságot kapott! A Fidesz meg a Paks tervével mittudom én mennyit!
Magától nem fog megoldódni itt semmi, nem lehet mindig mástól várni a megoldást.
Legalább támogatni kellene azokat, akik a jó irányért küzdenek, ha nem, akkor épül még harmadik blokk is...
Eladott Ország
Elfoglalták, leigázták, fogságba ejtették az államot. Kiiktatták a fékeket, megtaposták az
egyensúlyokat, talpnyalók és elvtelen végrehajtók ülnek minden kulcspozícióban, a darabjaira szakadt nyilvánosság különböző szeleteit pedig egymás ellen uszítják a sikamlós nemzeti-magyar maszlag mögé bújva. A funkcionális analfabéták és a Szulejmán-Barátok közt
által bezárt szög virtuális valóságában butuló szektások országában még tapsolnak is ahhoz,
hogy semmibe veszik, megalázzák, kirabolják őket. Elhiszik, hogy a nemzeti érdek azt jelenti:
közük nem lehet ahhoz, hogy az összekuporgatott nyomorúságukkal mit tesznek a nagyurak.
Minden öncélú gazemberségre van magyarázat és szerintem a függöny mögött még fogadásokat is kötnek egymással, mi legyen a következő adag, amivel hergelni lehet az értő füleket. És miközben városnyi ember éhezik, nélkülöz és közönyösen húzza az igát, senkinek nem kattan a kezén a bilincs, semminek nincs következménye, a kíváncsiskodó sajtómunkásokat pedig röhögve távolítják el a büntetőjogi felelősség nélkül megúszott bűncselekmények megannyi helyszínéről. A megvezethető ostobák és a gátlástalan harácsolók országa közben teljesen élhetetlenné válik és amit még nem sikerült felpakolni a szabadrablás kamionjára, azt ennek a törvényjavaslatnak a segítségével már jóval nyugodtabban felpakolhatják. És mindez addig fog menni, amíg van pénz a farhátra és a zsíroskenyérre, a nyugdíjakra, némi közmunkára. Egy beteg, megtévesztő, gyilkos látszat fenntartására.
Ez az ország már soha nem fog megújulni. Mert konténerekkel lopták el nemcsak a pénzét, de
főleg a jövőjét. Titkosított nemzeti érdekből.
Eladott Ország
@eszegfu: "Elfoglalták, leigázták, fogságba ejtették az államot. Kiiktatták a fékeket, megtaposták az egyensúlyokat, talpnyalók és elvtelen végrehajtók ülnek minden kulcspozícióban, a darabjaira szakadt nyilvánosság különböző szeleteit pedig egymás ellen uszítják a sikamlós nemzeti-magyar maszlag mögé bújva."
RonaGyuri
@Béla333: lassan mondom, hogy még te is megértsd; te itt (s máshol sem) vélemény helyett, vagy legfeljebb egy odavetett megjegyzés mellett, a pártodról áradozol. Ez nem vélemény, hanem propaganda. Pont olyan, mint a konzultációnak nevezett szélhámosság!
eszegfu
@Béla333: Csak azt tudom ismételni: ökopárt küzdjön is Paks2 ellen! Egyébként nem az LMP fordult Brüsszelhez Paks ügyében, hanem Ausztria... a parlamentben + a médiában valóban igyekeznek, .." ahogy egy 5%-os támogatottsággal rendelkező párt tud!.." Megint csak ismételni tudom: ez a cikk az egész ország figyelmét hivja fel arra, hogy a Paks2 megépitése mit is jelent az ország számára...nem pedig az LMP-ről szól. Ha megengeded nekem ez a véleményem.
Béla333
@RonaGyuri: 10.57
Nem! Én az országról beszélek, benne a pártokkal!
Leírtam már számos alkalommal: mutassatok egy másik olyan alakulatot, amelyik jobban, őszintébben, becsületsebben küzd az ország érdekeiért, mint az LMP! Ha van ilyen, akkor azt fogom támogatni! De addig marad az LMP
Ha te a véleményem őszinteségét megkérdőjelezed, akkor meg mehet tovább a boxxxxxx!!!
Béla333
@eszegfu: 11.05
Ne oszd ki a feladatokat: minden jóérzésű, normálisan gondolkodó pártnak és állampolgárnak
küzdeni kellene ez az országot elnyomorító felesleges beruházás ellen!
A cikk valóban nem az LMP-ről szól, bár minden politika manapság!
Béla333
@eszegfu: 11.05
Egyébként meg majdnem minden cikkhez írt komment sereg elkanyarodik a cikk eredeti tartalmától, ez itt csak részben volt igaz, hiszen az LMP is azért tett feljelentést, mert ugyanúgy gondolja, ahogy a cikkíró: ez a rábízott javakkal való hűtlen kezelés!
RonaGyuri
@Béla333: Nem te csak a saját pártodat ajnározod függetlenül a témától ! =)) id. Cato hozzád képest egy úriember volt, mert ő csak miután hozzászólt érdemben a témához, után a jegyezte meg, ráadásul kiemelten jelezvén, hogy a témától függetlenül: "ceterum censeo", s akkor jött a gügyűje! =)) Te csak nyomatod, hogy ti milyen szépek, okosak vagytok és mindenki hülye aki nincs elájulva szerencsétlenkedésetektől!
Béla333
@RonaGyuri: 11.19
Tehetsz te is ez ellen: ha nem tetszik, ne olvasd el, amit írok.
Nekem sem tetszik az állandó mocskolódásod, a Szakasits unoka folyamatos emlegetése, mégsem szállok beléd minden egyes ilyen alkalommal!
Vagy javasoltam már egy másik megoldást: csinálj egy zárt komment klubot, oda azt hívsz meg akit akarsz és azt szidsz vagy ajnározol, akit akarsz!
Nehéz elviselned, hogy másnak is van véleménye mi?
szaboria1
Tegnap Viktorka mit is mondott a szovjeteket kizavarták és nem leszünk senki szolgája. VIKTOR TE BETEG vagy újból eladtál minket csak most OROSZOKNAK hívják.
RonaGyuri
@Béla333: te kretén nem tűnt fel hogy már hetek óta nem szólok hozzád, sem az általad felvetett témákhoz? Te pofátlankodtál ide, ehhez a szerintem fontos témádhoz, hogy magadat és a pártodat fényezzed! Amivel sikeresen félrevitted a témát. Talán ez volt a célod is! =))
Béla333
@RonaGyuri: 11.32
Már megint kezded a sértegetést? Bunkó!
A te cikk beküldéshez nem lehet hozzászólni? Hát mit képzelsz te magadról?
RonaGyuri
@Béla333: hozzászólni??? ne már ez csak ócska pártpropaganda, na meg tömény mocskolódás! =))
Béla333
@RonaGyuri: 11.36
Szövegértési problémáid vannak?
Nézd már meg újra az első beírásomat ehhez a cikkhez és mondd már meg, hogy mi volt abban a "tömény mocskolódás"?
Unalmas vagy már...
RonaGyuri
@Béla333: Te beszélsz olvasás értésről. Te magad is elismerted, hogy pártpropaganda amit iderondítottál, én csak udvariasan jeleztem, hogy tudjuk! Erre kezdtél el kekeckedni: "NA ÉS?", majd mocskolódni! =))
Béla333
@RonaGyuri: 11.46
Na fejezzük be, mert már unalmas vagy! A mocskolást sohasem én szoktam elkezdeni, de ha valaki elkezdi, akkor én is tudom folytatni!
Nem fogom elkerülni azokat a cikkeket, amiket esetleg beidézel, ahogy te is így teszel más cikk beidézéseinél.
A véleményem akkor is leírom, ha neked ez nem tetszik, ha valaki hazudik, mocskol, akkor arra választ küldök.
Mindenki ezt teszi, te is!
Ha meg nem tetszik, tudod, van még egy lehetőséged...::=))
eszegfu
@Béla333: 11:10 "...Ne oszd ki a feladatokat:..." Hol osztottam ki?! Megint "megborultál" a kerékpároddal?! Na menj a rákba tisztelettel! Nekem is jogom van a saját véleményem leirásához, amit olyan bőszen hangoztatsz, amikor Rólad van szó. További jó "elmélkedést" és szép napot!
Béla333
@eszegfu: 12.01
"Mint ökopárt kötelessége is az LMP-nak.."
Nekem ez úgy tűnt.
Úgy tűnt, mint ha a többi párt közül kiemelnéd az LMP-t, hogy mivel ők "zöldpárt" neki lenne kizárólag a dolga. Én meg csak azt akartam jelezni, hogy ez szerintem van olyan súlyú ügy az egész országra nézve, hogy ezt a problémát mindenkinek a súlyának megfelelően kellene kezelni! Nem lehet a feladatot rátolni csak az LMP-re, hogy ők ökok, ezért oldják meg ők! Ezt akartam jelezni! Ez meg az én véleményem!
A többi felháborodásodat nem értem, de ha nem akarod a párbeszédet, akkor szólj, nem leszel háborgatva!
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, a kovetkezo lepes az lesz, hogy en vagyok a ...(ide nagyon csunya szavakat kepzelj by Bela) Uj-Zelandrol, es en minek ugatok bele dolgokba... Tenyleg, minek is, elvegre mindenkim otthon el, a lanyomat kiveve.
Ide linkelek Neked egy oldalt, en marhajol szorakoztam rajta, kb. olyan, mint a Professzorok Batthyany kore,... Ahol a tagjaikat mutatjak be, es leirjak, hogy Salamon Istvan az ausztral birkatenyesztes atyja - ettol egybol kesz voltam..., Szoval a lenyeg, hogy ez a Realis Zoldek Klubja nevu szenilisekbol allo gittegylet is megprobal partokat , szemelyeket bemocskolni, (bar en csak a ket elso levelet olvastam el, de mar azokon is istenien szorakoztam), dehat nekik sem sikerul. Irjak, hogy Medgyesi nagyon meg akarta csinalni a paksi bovitest, Gyurcsany Ferenc TANACSADO tanacsara... (Aki a Medgyesi kormanyban csupan ifjusagi- es sportminiszter volt!), viszont GYurcsany eletrajzaban errol semmi.
Ezek a hulyek raadasul azt is kijelentik, hogy "Paks2 nelkul Magyarorszag sem lesz 2070-ben"...
Hol van Illes Zoltan? O allitolag ert az atomeromuvekhez, meg ugy egyaltalaban,... Ki sugja most a csuti torpenek, hogy lehivhatja a penzt, amikor meg semmi sincs tisztazva Strassbourgban?
Szep dolog, hogy az lmp felemeli ezugyben a hangjat, de ebbe MOST beleallni - csak egy kampanyfogas.

realzoldek.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=3453
RonaGyuri
@Béla333: az ócska párttpropagandád nem vélemény, hanem baromság!
RonaGyuri
@karma1: igen sokan összekeverik a véleményt a propagandával! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.