Még nem hívták le az orosz hitelt. Dolgoznak a Paksi Atomerőmű bővítésére szóló orosz fővállalkozói szerződés keretében már elvégzett munkák kifizetésén – mondta Aszódi Attila, a Miniszterelnökség Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár szerdán az Inforádió Aréna műsorában. Hozzátette: a Paksi Atomerőmű bővítésénél mindig utólag fizetnek az elvégzett munka után. Szólt arról, hogy Magyarország még nem fizetett a Paks II beruházás orosz fővállalkozójának az eddig elvégzett munkáért, éppen ezért fontos feladatnak tartják, hogy az orosz hitel lehívásával az első kifizetés rövidesen megtörténjen az eddig elkészített, engedélyezéshez is szükséges dokumentumok, tervek után a szerződésnek megfelelően.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vajon milyen megfontolas alapjan? Ennyire fosnak putyintol, ennyire nem erdekli oket az EU figyelmeztetese (miszerint az orban-putyin szerzodes nem ervenyes), es/vagy ennyire leszarjak a mar letezo hatastanulmanyokat?
Marcius 15-en lesz esedekes a reszlet - erre a datumra vallalta orban a kifizetest.
Na, pont ennyire erdeklik ot a magyarok erdekei, ertekei...A szabadsag unnepen fizeti az uj gyarmatositonak a haracsot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.