Magyarország az OECD-országok átlagának alig több mint a felét költi lakosainak egészségére. A születéskor várható 76 éves magyar élettartam öt évvel rövidebb az átlagnál, dohányzásban, elhízásban, rák- és szívhalálozásban tartjuk helyünket a legrosszabb eredményt felmutató országok között - derül ki az OECD legfrissebb egészségügyi pillanatképéből, a Health at a Glance 2017 című jelentésből.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mintha ezeket a hatalmas eredményeket a Fiuk nem emlegették volna! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@verőce21: Az attól függ mit vizsgál meg:-))
Eladott Ország
444.hu/2017/03/01/magyarorszag-nagyon-gyengen-teljesit
Magyarország nagyon gyengén teljesít. Az EU-ban 263 régió van, Magyarországon belül 7.
Az egészségügyi helyzetet értékelő pontokban az összes magyar régió a legutolsók között van, Észak-Magyarország konkrétan az utolsó előtti egész Európában.
division
@Nessy: Francokat tegnap, pénteken voltam, keverem a napokat:-)))))) Ma is azért vagyok itthon mert délután megyek egy gasztrós orvos barátomhoz.
JAJMÁR
@division: Hiàba jàrkalsz gasztrós orvoshoz - màr èvek ôta -, ha nem fogadod meg a tanàcsàt. Kevesebb tokaji, nuku süti, sok zöldsèg, sok gyümolcs, halak ès sovàny hùsok.
Ès mozogj :)
((Ès ezt tök igyen javaslom)
Nessy
@division: Labortól függ! Mint ahogy a sima pajzsmirigy vizsgálat aznapi, a TSH,T3,T4 másnapi! A célzott tumormarker is másnapi. Sőt, pozitív esetben esetleg még ismétlik is, jobb helyeken. Az e-mail küldés nem mai keletű, csak a betegen múlik, van e számítógépe, internet hozzáféréssel.
Nessy
@division: na, akkor valószínüleg a teljes sorozat elkészült. Remélem negatív, nincs semmi probléma! Javulást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.