A baj éppen az, hogy a Fidesz nevű maffia nem a múltat törli el, hanem a demokráciát, és a múltat hozza vissza. Ehhez felhasznál minden eszközt, amelyért jogállamban felelősségre vonás jár. De az MSZP megszűnésével nem tűnne el a múlt, mert azt éppen Orbán hozza vissza. Az MSZP pedig, ha megszűnik, annak közönheti, hogy ezt nem akadályozta meg. Orbán nem elégszik meg azzal, hogy az egyik önkényuralmi rendszert visszahozza, mert a NER remekül ötvözi a bolsevik uralmat és a goebbels-i módszereket, amelynek köszönhető, hogy történészek nem tudják Orbán diktatúráját hova sorolni, mert antiszemita ideológiára épülő nacionalista fasizmus, amely a kommunista diktatúrára is emlékeztető párttitkárokat nevel kereszténydemokrata karszalagosok mellett. A magyar múlt legundorítóbb figuráit keltik életre.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Szar jövőkép...Elvándorolnak még jóóó sokan aztán nem lesz aki kitartsa a nyuggereket akik ezt a kurva fideszt a nyakunkra hozták meg nem lesz aki kitartsa magát a rendszert...addigra kibasznak az EU ból is onnan se jön pénz, viszont lesz egy aktív ruszki hitelünk és a vége az lesz hogy újra kibaszott orosz gyarmat lettünk...hála a fidesznek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Rockxy: Nálunk inkább kiábrándultak anyugdíjasok. Nem konkrétan tudnak egy párthoz sem kötődni. Azt viszont biztosan tudom,hogy sokkal kevesebb a Fides párti. Nagyon nehéz meggyőzni őket,hogy tök mindegy kire szavaznak,csak menjenek el szavazni és ne a FideSSre szavazzanak. Engem lassan az utcán már legszívesebben elkerülnének,mert azt hallják csak tőlem,hogy ha szeretik az unokáikat,akkor menjenek szavazni. Az unokákkal zsarolom őket. Nekem is vannak.
cikicakk55
@bakcsubakka: Nem én írtam,hogy a nyugdíjasok tartják hatalmon a csuti idiótát. Pont azért ugrottam neki szegény "Hellcat"-nak mert ő írt róla. Rajta csattant az ostor,mert pont az Ő hozzászólásánál lett tele az a bizonyos pohár. Túl sokat olvasom és hallom,hogy a " nyuggerek" miatt van még hatalmon ez a " G".
Equus
@Hellcat: ez legyen azok gondja, akik maradnak. Majd a cigány többség megoldja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.