A Fidesz-frakció kezdeményezni fogja hétfőn, hogy az Országgyűlés vegye napirendre azt az európai parlamenti határozatot, amely gyakorlatilag a "Soros-terv" több pontjának végrehajtását vetíti előre - mondta Halász János, a frakció szóvivője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A nap kérdése

Ilyen szintű lenne, már a szövegértési gondok tobzódása az Országházban is?

Nem, persze nem ez az igazi kérdés, annál is inkább, hisz tudjuk, mert tapasztaljuk, hogy sőt!
Ahogy arról a hvg.hu beszámolt; Halász János, a FIDESZ frakció szóvivője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában – több baromság mellet – azt fejtegette, hogy „A Fidesz-frakció kezdeményezni fogja hétfőn, hogy az Országgyűlés vegye napirendre azt az európai parlamenti határozatot, amely gyakorlatilag a Soros-terv több pontjának végrehajtását vetíti előre”!
A dolog már magában is elképesztő, de ez a derék retardált barom még hozzátette, hogy „az Európai Parlamentben már elfogadtak egy minden eddiginél veszélyesebb, migránspárti határozatot, amelyben benne van egyebek mellett a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta, az Európai Unióba belépő migránsok automatikus elosztása és a családegyesítések felgyorsítása.”!
Nos a helyzet az, hogy az EU honlapján – mint minden más is – természetesen olvasható az inkriminált múlt heti határozat is. MAGYARUL IS! =))
Hogy az ott olvasható határozat egyeseknek mit vetít előre, az már magában is meglehetősen árulkodó az illető mentális állapotáról, s szövegértési képességeiről. Azonban az, hogy mi van benne az tény kérdése! =))
qxy
Most nem tudom . Ennyire ostoba ez az Orbán, Súgnak neki, Vagy ki akarják fúrni. Mert szerintem, ha sokat basztatja Sorost, ez úgy alá rúg hogy éhen hal a levegőbe mire leér.
justhpeter
Semmi másról nincs szó, mint a fideSS-kdnp-konda választásokig való összetartásáról. Ha kell álproblémák és hülyeség hátán is el kell jutni odáig. Annyi itt már az eszement, hogy ha ez a csürhe valami ok folytán elveszti a választást, itt tömeges harakiri lesz. Hülye Halász is a Rezsi Szilárdhoz nyúl vagy fordítva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.