Még ki sem hűlt az EP-határozat, a Fidesz már most neki akar rontani.

Halász János, a Fidesz-szóvivője úgy fogalmazott: az Európai Parlamentben már elfogadtak egy

minden eddiginél veszélyesebb, migránspárti

határozatot, amelyben benne van egyebek mellett a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta, az Európai Unióba belépő migránsok automatikus elosztása és a családegyesítések felgyorsítása.

Olyan dolgok szerepelnek ebben a határozatban, amelyeket nem hagyhat szó nélkül Magyarország sem

- mondta Halász egy vasárnap reggeli rádióinterjújában.

A Fidesz már most ízek akarja szétszedni a parlamentben az EP-határozatot

Ezért kérik, hogy a parlament is tárgyaljon erről, így minden képviselő állást foglalhat az EP-határozatról.

A távirati iroda emlékeztet arra,  az EP plenáris ülése múlt csütörtökön hagyta jóvá a parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) által a dublini szabályozás reformtervezetéről októberben elfogadott tárgyalási mandátumot.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI archív/Bruzák Noémi

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskanő
"Állítsuk meg Brüsszelt!"
Első lépésként fejezzük ki megvetésünket azzal, hogy nem fogadunk el több pénzt!
Vagy annyira nem haragszunk?

Ahogy nálunk a parlamentben falhoz lehet állítani a kisebbségben lévőket, feltételezem ez az EP-ben is így néz ki. Ilyen a parlamentáris demokrácia. Itthon Orbánéké a többség, úgyhogy itt tetszik nekik. Kint nem, ott nem tetszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@karma1: Kicsit sarkítod a példát ,igaz??? Kálvin téri pofozkodás...és erre az egy esetre hány migránsok által elkövetett verekedést,erőszakoskodást linnkeljek be,említsek meg...
Királyi médiát egyáltalán nem nézek...de ha már felhoztad a BBC-t...abból is több csokor linket tudok iderittyenteni ami ezeknek a félanalfabéta állatoknak a rémtetteiről szól..úgy hogy a BBC azért eléggé liberális beálítottságú média!!De most csak az érdekesség kedvéért...ti mint toleránsok,miért nem akarjátok elfogadni ha egy európai nem akar négerrel,arabbal együtt élni???Vagy eddig már nem terjed a fene nagy emberszeretetetek???Ha én utálok valakit,de te rámerőlteted,az rendben van szerinted...nem is beszélve arról hogy mindketten tudjuk mi lesz a vége az ilyen kényszer helyzetnek!
karma1
@Pálinkás Pál: Nem vitatkozom veled, egyszeruen elfogadom, hogy te nem akarsz senkivel sem elni, aki szinesboru, vagy aki nem az, de nem magyarul beszel.
Akkor csak azt tudom javasolni, hogy koltozz a Holdra, bar ha oda egy feketeboru amerikai urhajost lonenek fel, az egesz napod el lenne rontva, tudom...:o)))))
Csak azt utalhatja vagy szeretheti az ember, amit szemelyesen megtapasztalt. Sajnalom, hogy teged megvertek a negerek, lekoptek a sargak, igy mar ertheto a rendkivuli utalatod.

Ha valamit utaltam a gyerekem kicsi koraban, az az volt, amikor az eteleket bovitettuk a felnott konyha eteleire, ugy 3-4 eves korban, es amikor egy nagyon finom, uj etelt tettem az asztalra, es a gyerekem azonnal azt mondtam, hogy "nem szeretem, utalom"!, akkor ki tudtam volna terni a hitembol, mert hogy utalhat valamit, amit akkor lat eleteben eloszor, sohasem probalta? Persze ezt akkoriban megbeszeltuk, megoldottuk - sajnos , o mindig rossz evo volt, ezert is volt benne a dac. - es most mar az elet tobbi oldalahoz is ugy all hozza, hogy nincs eloitelet, mindent csak a sajat tapasztalatai alapjan fogad el, vagy utasit el.
Pálinkás Pál
@karma1: Nem is kell vitatkozni..én sem az elveidet akarom megváltoztatni...
a tapasztalatról meg annyit...az elmúlt pár év fényesen igazolta milyen jó együtt élni az Afrikából idevándoroltakkal!!
És látod...azt írod én költözzek a holdra,de arra nem feleltél,miért is akarjátok ERŐSZAKOSAN a hozzám hasonlók mellé telepíteni ezeket...?
És semmi bajom nem lenne velük,ha maradnának otthon...nem hiszem hogy olvastál tőlem valaha is olyat hogy "takarítsuk" ki a földbolygót .
bakegya
MI VAN,orbán soros tervét is saláta törvényként kell megszavaztatni a birkákkal is!!!
bakegya
Lozornó, 2017. november 27.
Robert Fico szlovák miniszterelnök kétkezi munkásként nyolcórás éjszakai mûszakban gépkocsiajtók alkatrészeinek elõállításán dolgozik az IAC Csoport gyárában, a pozsonyi kerületben, a Malackei járásban mûködõ Lozornói Automobil Ipari Parkban a 2017. november 26-ra virradó éjjel. Fico az éjszakai, valamint hétvégi és ünnepnapi mûszakokban dolgozó munkavállalók iránti szolidaritását kívánta kifejezni az itt végzett munkájával. (MTI/TASR/Martin Baumann)A szlovák miniszterelnök nyolcórás éjszakai műszakot vállalt egy gyárban, hogy kifejezze a dolgozók iránti szolidaritását-Tessék ezt az egy éjszakás kalandot támogatni,LEGALÁBB...AKKOR A MAGYAR HAZA IS FELVIRÁGOZHATNA LEGALÁBB ÚGY AHOGY ÉSZAKI- SZOMSZÉDAINK-a nyugatiakkról már nem is beszélve.
kukac50
Ha Orbánék a valós helyzetről tudnának beszélni az sokkal jobb lenne!
Magyarországon fele pénzt költik az egészségügyre mint más országok.
Fidesz tervről kellene beszélni, az biztos nincs,mert akkor nem arról beszélnének amiről még nincsen végleges döntés! Nem kellenek migránsok akkor Orbán miért írta alá a Kínaiakkal azt a rossz szerződést ami 2400 év alatt térül meg.Miért vesz fel Orbán 750 milliárdot amikor a Magyar vasút szakasz 550 milliárdba kerül? Ilyen üres az államkincstár?
Számoljunk egy kicsit. Állam adósság 75 % körül van jelenleg Paks II 3 ezer milliárd, Vasút 550 milliárd Közel 20 ezer letelepedési kötvény kamatos visszafizetése ,rengeteg kincstárjegy, államkötvény visszafizetési kötelezettsége vár a következő évekre.
Nem csak a mi életünket nehezíti meg Orbán rossz döntése,hanem még a dédunokáinkat is eladósította a Fidesz. Javaslom Tálainak,hogy a taó pénzeket adóba szegyék be,ne fordítsák sportra, A kaszinókat is kössék be a pénztárgépek alapján a Navhoz
A Fidesz szavazóknak üzenem fizessék a nyugdíjukból ezt a töménytelen adósságot Ők ha a Fideszre szavaznak! Fiatalok Magyarországon nincs jövőtök sajnos se normális tanuláshoz nincs jogotok de a megélhetésetek is veszélybe van és lesz mert a Fidesz adókat fog emelni a szegény rétegnek!
A Megélhetési létminimum alatti kereseteket pofátlanság megadóztatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.