Akár élete végéig a börtönben ülhet egy korábban gondozónőként dolgozó háromgyermekes anya. Zsuzsa a vád szerint csigolyáig átvágta egy idős bocskaikerti tanárnő nyakát, majd a rabolt pénzből potencianövelőt vásárolt élettársának.

2014 júniusában bocskaikerti otthonában vérbe fagyva találták meg a 81 éves tanítónőt, Marika nénit – írja a borsonline.hu.

A gondozónő kétszer átvágta az idős nő nyakát, a rabolt pénzből potencianövelőt vett

A rendőrség gyanúja hamar egy házi segítségnyújtással foglalkozó, háromgyermekes asszonyra terelődött, a nőt később őrizetbe is vették.

A Debreceni Törvényszék idén márciusban bűnösnek mondta ki a nőt, életfogytig tartó fegyházra és tíz év közügyektől való eltiltásra ítélte, legkorábban 25 év múlva szabadulhat.

A Debreceni Ítélőtáblán hétfőn folytatódik a másodfokú per, a vádlott folytatja az utolsó szó jogán felszólalását.

A tényállás szerint az asszony anyagi gondokkal küszködött, ezért az egyik gondozottjától ellopott 143 ezer forint értékben aranyékszereket. De ez a pénz sem volt elég, ezért felkereste az idős tanítónőt, Marika nénit is.

A nyugdíjas beengedte a háza udvarára a nőt, aki rátámadt, szurkálni kezdte a nénit a mellkasán majd a hasán.

A szúrásokat követően Zsuzsa a segítségért kiabáló néni nyakát kétszer átvágta. Az ékszereket magához vette és az asszony pénztárcáját is elvitte.

Az így megszerzett értékek és készpénz összege 295 ezer forint volt. A pénzből kifizette aznapi adósságait és 60 ezer forint értékben potencianövelőt vett a barátjának. A néni holttestét másnap a fia fedezte fel.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Egyszerüen nem tudom elképzelni, hogy egy 3 gyermekes anya, aki ráadásul a házi beteggondozásban dolgozott, mi a fenétől "kattant" ennyire ki?! Tudom, hogy a pénzhiány egy nagy teher, de nem hiszem, hogy csak ez volt a baj. Nagyon sajnálom az idős hölgyet...
karma1
Azt IS,... Meg kifizette az osszes tartozasat,... Szegeny neni, nem eleg, hogy idos volt es apolasra szorult, de pont egy ekkora szemettel hozta ot ossze a rossz sorsa... Nyugodjek bekeben ... Ez a no meg ne talalhasson ki a boribol elete vegeig...:o((((
eszegfu
Egyszerüen nem tudom elképzelni, hogy egy 3 gyermekes anya, aki ráadásul a házi beteggondozásban dolgozott, mi a fenétől "kattant" ennyire ki?! Tudom, hogy a pénzhiány egy nagy teher, de nem hiszem, hogy csak ez volt a baj. Nagyon sajnálom az idős hölgyet...
eszegfu
@X-ray: Miért-miért?! Nem tudta "tesztelni", mint a gyémántot (pl. rálehel és rögtön kitisztul, akkor gyémánt).:))
quadrocopter
Mit meg nem tesznek egy egészséges dugásért...a sitten jó lesz az uborka is!
karma1
@quadrocopter: Annak legalabb nem kell viagrat adni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.