Szabálytalan parkoláson kapták Németh Kristóf színházigazgatót, a Barátok közt egykori Gézáját. A színész később bevallotta, hogy hibázott.

A színész és színházigazgató nemrég szabálytalanul parkolt egy buszmegállóban, amíg némi harapnivalót vett.

Németh Kristóf: "Nincs mentségem!"

Fotó: Varga György / MTI

A Ripostnak így mesélt erről:

Nincs mentségem! Nem tehetek mást, minthogy restelkedve bevallom: valóban a buszmegállónál álltam meg, és úgy vásároltam a gyermekemnek csirkefalatkákat. Nem akarok magyarázkodni, ez történt. Vállalom, és igyekszem a jövőben elkerülni az ilyen helyzeteket

Forrás: Blikk.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@Horizont: Kínos, hogy egy pillantás erejéig csirkefarhátat olvastam, de aztán megnyugodtam...ja, csirkefalat? akkor jogosan áll a megállóba...vagy mégsem? ..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
bunkó...de mivel neki jól áll, megteheti..
wagabund
@Horizont: Kínos, hogy egy pillantás erejéig csirkefarhátat olvastam, de aztán megnyugodtam...ja, csirkefalat? akkor jogosan áll a megállóba...vagy mégsem? ..
simmering73
Nem tudom ki hogy van vele, de engem rettentően irritál ez a pali.
wagabund
@simmering73: mást is, de ő ezt nem érzi...ezért boldog(nak hiszi magát)
division
@simmering73: @wagabund: Titeket mindenki irritál aki Fideszes, gazdag, vagy éppen egy pillanatra megállt tiltott helyen, azaz szinte az egész országgal így vagytok:-) El sem merem képzelni milyen hozzászólások lettek volna itt ha mondjuk Lázár állt volna meg.
Eladott Ország
Reméljük, Németh Kristóf a színházi ügymenet szabályait nem felejtette még el, jóllehet tisztában vagyunk azzal, hogy a cél csak a botránykeltés volt. Mindezek ellenére is kívánjuk, hogy a sajtó a jövőben művészi és színház vezetői sikereiről számolhasson be.
division
@Horizont: Persze, be kell tartani, nem is mondtam hogy nem, csak kétlem hogy aki vezet hosszú évtizedek óta az sosem követett el semmiféle kihágást életében. Én is álltam már meg olyan helyen ahol nem lett volna szabad mert lehetetlen volt máshol (igaz nem zavartam ott senkit, mondhatni egy mocsár volt), meg is kaptam rá a csekket és befizettem. Azért ez nem ugyanaz mintha behajtanánk sok ember közé 200 -al.
division
@Horizont: Legutóbb olvastam egy ilyen gázolásról, csak azért.
r2d2
Ő is ugyanolyan ember mint bárki más, ugyanúgy sz*rik, h*gyozik, stb.
Miért van ennek hírértéke?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.