A hazug embert nem érik utol hamarabb, mint a sánta kutyát. De muszáj a sarkában maradni. Nem véletlenül nem sietett reagálni a Fidesz a Soros-sztori friss fordulatára, miszerint hatóságaink megállapították: az agg milliárdos nem készül erőszakra Magyarországon. Feljelentést ez ügyben a jobbikos Mirkóczki Ádám tett – kiugrasztandó a nyulat a bokorból –, aki a parlament nemzetbiztonsági bizottságát alelnöklő Németh Szilárd, a miniszterelnöki főtanácsadó Bakondi György és sok más potentát kijelentéseire, továbbá a komplett sorosozós kampány elemeire hivatkozva vetette fel súlyos bűncselekmények alapos gyanúját az alkotmányos rend elleni szervezkedéstől a tőrőlmetszett hazaárulásig.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg ne hagyjuk szó nélkül

Az mno.hu vezércikkben foglakozik a legújabb fejleménnyel

Gazda Albert „Sorosisták mindenhol” című írása nnak kapcsán íródott, hogy „hatóságaink megállapították: az agg milliárdos nem készül erőszakra Magyarországon.”. Az első bekezdés végére okfejtésében odáig jut, hogy „Úgy tűnik tehát, hogy Soros Györgynek – mit ad isten – nincs veszélyes terve, amelynek megvalósításán kiterjedt nemzetközi hálózat dolgozik. Ne hagyjuk szó nélkül.”. Majd a cikkben „nem könnyű napjainkban legyőzni a fikciót. A hazug embert nem érik utol hamarabb, mint a sánta kutyát. De muszáj a sarkában maradni.”! =))
Bocs nem állom meg:
„Zümmögően, súgva-búgva,
Zizegően, döngicsélve.
Háztól fürgén röppen házig,
Óhatatlan fülbe mászik,
Agyvelőbe fészkelődik,
Menthetetlen benne rezg.
És ha egy szájból kiröppen:
Adják, hordják egyre többen,
Félénksége egyre csökken,
Erre szökken, arra szökken.
S hogyha már zúgó, didergő,
Mint vihar kezén az erdő,
Hogy süvölt és megreszkettet,
Rémülettel látod ezt.
Végre bömböl, zendül, harsog,
Arad és nem látni partot,
Dörgő orkán, szörnyű szárnyú,
Olyat robban, mint az ágyú.
Irgalmatlan végítélet,
Mindent végromlásba veszt.”
lusta
Ebben az az érdekes, hogy a rendőségünk nem indított azonnal nyomozást hűtlen kezelés, rémhír terjesztés és hasonlóakban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.