A kutyát rendkívül rossz körülmények közt tartották, a nyakára szoros zsinórt kötöttek. Állatkínzás miatt négy hónap letöltendő fogházra ítélte szerdán a Nyíregyházi Járásbíróság azt a két embert, akik a Fülöp nevű, embertelen körülmények közt tartott kutya gazdái voltak. A kutyát rendkívül rossz körülmények közt tartották, a nyakára szoros zsinórt kötöttek, ami átvágta a nyakát és ami miatt felismerhetetlenségig torzult az állat feje. A kutya annak ellenére is elpusztult, hogy az állatvédők – akik áprilisban találtak rá a kutyára – 772 ezer forintot költöttek a kezelésére.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT! Ezzel az ítélettel azt üzente a magyar igazságszolgáltatás, hogy akinek van két kiskorú gyermeke az állatokat kínozhat és gyilkolhat, amiért max. 3 hónap múlva már szabadulhat is.
peterkelemen
Jól tükrözi a magyar nép állapotát az állatokkal való bánás mód: ebben is a legutolsók között teljesít. Gyakorlatilag a magyar nép a balkáni szint alá süllyedt. Többek között ezért garázdálkodhat még mindig Orbán és bűnbandája is szabadon, mert maga a magyar nép lezüllött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.