Leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről, miután kiderült, hogy a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős hivatalnok a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérelte ki magának, és onnan járt be zánkai munkahelyére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Nagyon helyes! De a szállás költségeit is visszafizettették?
colibri
Ki sem kellett volna nevezni táborvezetőnek! Vagy mégis? Hiszen olyan igazi tipikus fidesses!
Akkor most miért váltották le? Fura egy párt ez a fidess. A többi nagyzolós égbenjáró agyongazdagodott párttagot is leváltják?
Csizmás Kond
..vagyis kétmilliót keresett és hármat fizetett...gondolom azt is meg tudja magyarázni, hogy honnan származott az a fölös milla...
nezelodo
Basszus és nem húzkodták rabláncon a "közszolgálati tv-k" kamerái előtt, és a kutya sem számoltatja el a pénzünk szórása miatt. Na majd azt meghúzkodják aki az ilyesmi miatt kinyitja a száját, még ha a parlamentben is teszi! Minimum az antikomcsi Kövér megvágja néhány százezer Ft-ra.
Veleda
Ez az ember miben különbözik a farkas flóritól, vagy a hegedűs zsuzsától? Éppen úgy cigánykodik, mint ők!.Hátrányos helyzetű gyerekek pénzéből lopni, na ehhez is pofa kell, de neki az nincsen. Majd kinevezik egy másik táborba, és ott folytatja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.