December 9-én mutatja az MSZP a választási programját, amelynek arca Kunhalmi Ágnes, a párt budapesti elnöke lesz. 

Az MSZP december 9-én mutatja be Tegyünk igazságot című programját a választóknak. A szocialista párt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a program középpontjában az igazságos ország megteremtése áll, szemben a Fidesz által épített "szegényellenes, az országot kifosztó" politikával.

A közlemény szerint az MSZP a jövő év elején tartja kongresszusát, amelyen szándékai szerint bemutatja a demokratikus ellenzéki pártok közös ajánlatát Magyarországnak.

Úgy fogalmaztak, az MSZP szerint mindenkire szükség van, aki Magyarországért akar tenni, aki hisz a demokráciában, az európai Magyarországban és hajlandó azért dolgozni, hogy több millió magyar jobban éljen a jövőben, mint ma.

Kitértek arra is: Molnár Gyula pártelnök javaslatára az országos elnökség Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselőt, a párt budapesti elnökét bízta meg, hogy ő legyen az MSZP választási programjának "arca".

Kunhalmi Ágnes lesz az MSZP választási programjának arca

Fotó: YouTube/MSZP Budapest

Pénteken az MSZP küldöttsége újabb tárgyalási fordulón vett részt a Demokratikus Koalícióval (DK). Ezen a tárgyaláson az MSZP bemutatta javaslatát az ellenzéki együttműködésre – olvasható a közleményben.

Az MSZP továbbra is közös ellenzéki listát, közös miniszterelnök-jelöltet és közös képviselőjelölteket szeretne, ugyanis szerintük matematikailag így van legnagyobb esély a kormányváltásra – a koordinált indulás 27 körzet "feladását" jelentené.

Az MSZP országos választási bizottsága augusztus 17-én kérte fel Tóth József XIII. kerületi polgármestert, a budapesti jelöltállítás koordinátorát, hogy Kunhalmi Ágnessel együttműködve készítsen listát a tizennyolc budapesti egyéni választási körzet legesélyesebb, a demokratikus oldal szavazatmaximálására képes országgyűlési képviselőjelöltjéről, valamint kezdjék el a választási Budapest-program kidolgozását.

(MTI)

(Címlapi kép: YouTube/MSZP Budapest)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hej, ha egyszer a vihar rásodorna a tájfun se tépne le4
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Állítólag digitális korban élünk,ők meg a bakelitlemezt akarják eladni nem csak gyűjtőknek.
Abban a közegben senki sem akar tudomást venni az évszámról amit leír,ha dátumoz?
3dwhite
Majd nevetö görcsöt kap ha Orbàn mond valami hülyeséget.
Eladott Ország
Ilyen gyenge szellemi kapacitása a baloldalnak fennállása óta nem volt, pedig korábban is volt köztük észkombájn elég. Belemerevedtek egy struktúrába, magatartásformába, de ez lenne az első, amit el kellene felejteni. Közük nincs az emberekhez, azoknak is csak annyi közük van hozzájuk, hogy mivel nem tudják, hogy ezeket csak a pénz érdekli, s boldogok, ha nem kell leváltani Orbánt, mert nem is tudnának vele mit kezdeni, ezért tőlük várják azt, hogy ezt a bűnszervezetet elkergessék és börtönbe juttassák. Hiú ábránd. De ezek még ezzel sincsenek tisztában. Tragédia. Még nézni is kínszenvedés ezt az esztelen erőlködést. Csak azt nem értjük, hogy akinek nincs ötlete, víziója, elképzelése, és elegendő esze, az miért vállal el ilyesmit. Nem vette észre, hogy akinek egy kevés esze van, felfogta, hogy itt hősnek kéne lenni, az pedig nem akar lenni, az kifarolt okosan. Odalökték őt, hogy vergődjön a semmi kellős közepén. De a baj az, Gyula, hogy te biztosan jó ember vagy, csak felkészületlen és alkalmatlan, de ez nem előjel nélküli. Kifejezetten káros. Nem te vagy felelős ezért egyedül, de mégiscsak te vagy az elnök. Miután saját miniszterelnök-jelölteteket kinyírtátok (már a kiválasztása is mutatta, hogy halva született ötlet az egész), és nem állítottatok másnap egy másikat, az lenne a méltó folytatás, hogy mondjál le te is, a párt szűnjön meg, ne legitimáljátok már a NER-t. Hátha egyszer jön valaki, akiben lesz spiritusz, és elkapja a bűnözők nyakát.
Ti nem fogjátok soha, az biztos. Beleértve az összes többi pénzéhes hazudozót, csak árt az, amit csináltok. Ennél jobb lenne a nyílt egypártrendszer, ha már úgyis az van. Akkor meg minek vagytok? Miért járatjátok le ezt a nagy múltú irányzatot, melynek kiválóságai egykor az életüket adták a fasiszták ellen. Ti meg a kiröhögött statisztáik vagytok. És ehhez a véleményhez add hozzá még, hogy mi szeretünk benneteket, mint jó szándékú balekokat.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 11:55
Nem fognak rád hallgatni!
Láttad tegnap este az ATV-n Harangozó Tamás és Juhász Péter duettjét? Ha nem, okvetlen nézd meg! Rá tesznek még egy lapáttal az elkeseredésedre!
www.atv.hu/videok/video-20171201-harangozo-tamas-es-juhasz-peter
Eladott Ország
@bencemacska: Nem baj, majd mennek a 3,14csába. A népet nem lehet leváltani, arra gyakran figyelmeztetik a hatalmasokat, de hogy a közhely valamikor aktuális politikai vers volt, az lassan feledésbe merül. '53 júniusában az alapjában baloldali Bertolt Brecht - a korabeli pártvezetők jelentős részével együtt - valóban csalódottan vette tudomásul, hogy a munkások a munkásállam ellen fordultak, és első felháborodásában szaladt ki a tolla alól, hogy a kormány talán választhatna magának másik népet. Marianne Birthler: "Azt hiszem, a felkelések 53-ban és az 56-ban, egészen 68-ig és 80-ig olyasmik, amiket mi, vagyis a közép- és kelet-európai társadalmak magunkkal vihetünk ebbe az egyesült Európába, és megmutathatjuk, hogy mindig voltak szabadságmozgalmak, mindig voltak felkelések a diktatúrák ellen."
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 14:24
Csak az a baj, hogy ha "netalántánneadjistendehamégis" ezek győznének - a mi akaratunkból - akkor mi lenne???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.