Tiltott támogatásnak minősül az is, ha egy párt a mindenki számára elérhető piaci árnál lényegesen olcsóbban vesz igénybe szolgáltatásokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hogy a Fidesz összetéveszti a párt kasszát, és az államkasszát az nem baj?
És amit a pártvezetők hazavisznek a bankból, hogy dobozban őrizzék otthon???
Eladott Ország
Kezdődik a diktatúra kiépítése és az állampártként működő fidesznek nem tetsző pártok felszámolása. A gyáva csürhe nyilván nem a Jobbik beszüntetésére gyúr, odáig biztosan nem mennek el. Viszont ez a lánctalpas provokáció bőven elég ahhoz, hogy a választásokig elegendő puskapor legyen a hatalom ellenlábasaival szemben, akikben hátha átszakad a gát, és hátha összejön a forró ősz-tél-tavasz. Ha balról nem megy, akkor majd jobbról. A Fidesz pontosan tudja, hogy – ha már nem jönnek az istennek se a bevándorlók – a tábor harci
kedvét táplálni kell. Mivel sikeresen lecserélték az értelmes választóikat szerényebb képességű
tanulatlan tömegekre, Simicska Lajos miatt sem kell magyarázkodni. Hogy igaz ugyan, hogy
korábban Simicska a Fidesznek biztosított kedvezményes plakáthelyeket, igaz, hogy Simicskával vállvetve basztak át mindenkit, de az rendben volt. Most ugyanezért a Jobbik törvénysértő, csaló, rohadék pártnak bélyegezhető. Ennyire végtelenül szánalmas ez az ország. Ahol az istenadta népnek csak erre futja: elit helyett csőcselékre. Gondolkodás helyett igénytelenségre és szellemi, erkölcsi tunyaságra. Önállóság helyett csatakiáltásokra, agymosásra. Ez nem a Jobbik nyomorúsága, nem Simicska vesztesége, hanem egy egész ország tragédiája.
Eladott Ország
A sajtó nyilvánosságra hozta a Fidesz 2010-es plakátszámláit, amelyekből kitűnik, az állampárt elég nagy bizonyossággal átverte az ÁSZ-t. A Fidesz ugyanis csak az egyharmadát jelentette le annak az összegnek, amire 2010-ben Simicska cégével, a Mahir Cityposterrel szerződött. Mit adott isten? Az ex-fideszes országgyűlési képviselő, bizonyos Domokos László által irányított ÁSZ nem a nyilvánvalóan csalásgyanús 2010-es, hanem a 2014-es kampányköltéseket vizsgálta, és kurvára rendben találta őket. Innen szép fröcsögni, simicskázni, törvénytelenségeket emlegetni és Polt Pétert ráuszítani a Jobbikra. A nemzet elsikálóművésze, akit évek óta nem hoz lázba semmilyen büdös korrupciós ügy, amiben a Fidesz érintett legutóbb az azeri guruló dollárokra sem rebbent a szeme, a politikai parancsot teljesítő Domokos-féle Állami Számvevőszékkel karöltve .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.