Büszkék lehetünk a magyar miniszterelnökre. Láthatóan nem görnyedt meg a súly alatt, amikor Brüsszelbe indult az uniós csúcsra. Sőt, még kérkedett is azzal, hogy a hátizsákjában viheti 2 millió 300 ezer magyar véleményét. Azokét, akik visszaküldték a nemzetinek és konzultációnak nevezett kampány kérdőíveit. Az egyszerűség kedvéért pedig ezeket úgy számolják, hogy mind a Soros-terv és Brüsszel próbálkozásai ellen vannak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Genyókám, ami a piti kis szaros hátizsákodban lapul, az nem 2/3, hanem - ha igaz a szám, mert ezt nálatok úgy kell kilottózni! - jó esetben 1/4! Szerezz Brüsszelnek derűs napot, lobogtasd meg
a sunyi-gyűjteményt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Genyókám, ami a piti kis szaros hátizsákodban lapul, az nem 2/3, hanem - ha igaz a szám, mert ezt nálatok úgy kell kilottózni! - jó esetben 1/4! Szerezz Brüsszelnek derűs napot, lobogtasd meg
a sunyi-gyűjteményt!
nem tibi
hülyegyerekhátizsák ,szabatlan bitzonsági őr öltöny ,divattalan kinai súzó , elálló ingnyak ,
nyakkendő ? :-((((((
Eladott Ország
Don Quijote is elmorzsolna egy könnycseppet a szeme sarkában. Mi a Jóisten ez, Viktor? 2,3 millió ember véleményével röhögteted magad? Miután tavaly nyár óta zabáltatod velünk a rothadt, hazug moslékot és folytatod ezt a szégyenteljes, bűzös gyűlöletpropagandába csomagolt dezinformációs hadviselést Soros ellen, 2,3 millió az elsöprő többség? Ennyire
futotta az elkúrt tizenhuszonszáz milliárdokból? Ez minek az elsöprő többsége? Milyen harcról beszélsz, te bátor, zseniális debattőr? Te, aki egy rohadt kérdésre nem vagy képes egyenesen, férfiasan válaszolni a parlamentben. Te, aki fényes nappal nem mersz kimenni az emberek közé golyóálló mellény és 86 testőr nélkül. Te harcolni mész? Figyelj, Viktor! Ebben az országban, a ti nyilvántartásaitok szerint alsóhangon is 8,2 millió konzultálni, népszavazni és szavazni potenciálisan alkalmas ember van. Ennek a 2,3 millió a 28 százaléka. Meg még egy kicsi. Ez egyharmadnak is büdösgyenge, de elsöprő többségnek nevezni, több mint szánalmas. Ha jól értem, te most akkor a konzultálni képes magyar lakosság kicsivel több mint
egynegyedének véleményét baszod ki a brüsszeli asztalra, hogy nesztek, nemet mondtunk a Soros-tervre, ami egyébként is egy hazug, ordasnagy kamu? Hát ez még az érvénytelen népszavazásotokhoz képest is bukta, öregem. Ezzel mész harcolni? És szerinted van élő ember, aki ezt komolyan veszi? Mármint Moszkva, Baku, Asztana, Minszk, Peking, Ulánbátor és egyéb ilyen virágzó helyek kivételével, ahova érdekes módon soha nem harcolni, hanem kivétel nélkül mindig lefetyelni mész.
magyarbakancs
@Eladott Ország: kisebbségi komplexusa van kicsi és többit tudod.
szaboria1
Ez már ténylerg beteg mert elképzeli, hogy ezzel megtudja etetni az uniót.
Aki Én
Nagyon nagy mértékben felelősek a szakemberek, mikor látják, hogy egy ember szenved, rogyadozik a súly alatt, folyamatosan és kényszeresen harcol a démonaival, kényszeres rángatózásai vannak, folyton zavartan matat magán..., és mégsem tesznek semmit érte.
Ezek olyan egyértelmű jelek a személyiségzavar különböző fajtáira, amit már egy óvodás is észrevesz. Nem szabadna hagyni, hogy egy ember ennyire kínlódjon, különösen nyilvánosság előtt, közröhej tárgyaként. Most csupán emberi mivoltát tekintve, nem mint politikust. És nem kollégái és családja felelőssége ez, akik nem látják vagy érdekből elnézik, hanem az orvosi esküt tett szakembereké.
Hellcat
2,3 millió véleményét viszi ki...a maradék 6-7 millióét meg nem kell mert az már kint van...
Aki Én
@szaboria1: Nem hiszi. Ezzel a szektáját eteti.
szep napot
Barki barmit mond a pufirol, de ezt nevezik politizalasnak. Ami az ellenzeki (bar az ellenzeki megnevezes egy barokkos tulzas) oldalon van azt egy nagyon draga vergodesnek,lustasagnak, toketlensegnek neveznem. Az, hogy a pufi azt csinal amit akar az 100%-ig az altalunk fizetett megelhetesi ellenzek hibaja.
Eladott Ország
@szep napot: Az ellenzék asszisztált a diktatúra kiépítéséhez. ( például hogy lehet úgy törvényt elfogadni, hogy nincs jogorvoslati lehetőség) Közben maguk alatt is elvágták a fát.
anka
@pásztor maldonado: - abban vitte a lófaxokat...:D
Sámannus
Idióta a háromnegyedét meg itthon hagytad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.