Büszkék lehetünk a magyar miniszterelnökre. Láthatóan nem görnyedt meg a súly alatt, amikor Brüsszelbe indult az uniós csúcsra. Sőt, még kérkedett is azzal, hogy a hátizsákjában viheti 2 millió 300 ezer magyar véleményét. Azokét, akik visszaküldték a nemzetinek és konzultációnak nevezett kampány kérdőíveit. Az egyszerűség kedvéért pedig ezeket úgy számolják, hogy mind a Soros-terv és Brüsszel próbálkozásai ellen vannak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Genyókám, ami a piti kis szaros hátizsákodban lapul, az nem 2/3, hanem - ha igaz a szám, mert ezt nálatok úgy kell kilottózni! - jó esetben 1/4! Szerezz Brüsszelnek derűs napot, lobogtasd meg
a sunyi-gyűjteményt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@szaboria1: Nem hiszi. Ezzel a szektáját eteti.
szep napot
Barki barmit mond a pufirol, de ezt nevezik politizalasnak. Ami az ellenzeki (bar az ellenzeki megnevezes egy barokkos tulzas) oldalon van azt egy nagyon draga vergodesnek,lustasagnak, toketlensegnek neveznem. Az, hogy a pufi azt csinal amit akar az 100%-ig az altalunk fizetett megelhetesi ellenzek hibaja.
Eladott Ország
@szep napot: Az ellenzék asszisztált a diktatúra kiépítéséhez. ( például hogy lehet úgy törvényt elfogadni, hogy nincs jogorvoslati lehetőség) Közben maguk alatt is elvágták a fát.
anka
@pásztor maldonado: - abban vitte a lófaxokat...:D
Sámannus
Idióta a háromnegyedét meg itthon hagytad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.