Hétfőn elindították a Debrecen és Moszkva közötti közvetlen járatot. Az első debreceni járat a vnukovói reptérre szállt le, amelyet a légitársaság moszkvai járatai 2013 óta használnak.

Vaszilij Alekszandrov, a vnukovói reptér vezérigazgatója a moszkvai avatóünnepségen méltatta a két ország közötti fejlődő kulturális és gazdasági kapcsolatokat. Rámutatott, hogy Debrecen iránt, egyebek között a régió termálfürdői miatt is, nagy az érdeklődés Oroszországban. Kifejezte reményét, hogy a járat kihasználtsága magas lesz, Vnukovo és a WizzAir együttműködése pedig továbbra is mindkét fél számára előnyös lesz.

Mostantól már Debrecenből is lehet közvetlenül Moszkvába repülni

Balla János, Magyarország moszkvai nagykövete elmondta, hogy idén 50 ezer orosz állampolgár váltotta ki a magyar turistavízumot, ami jól mutatja a megnövekedett oroszországi érdeklődést. Rámutatott, hogy Magyarország a kedvező árai mellett a stabilitás és a biztonság miatt is vonzó az orosz turisták számára.

A Moszkvából Debrecenbe tartó repülőgép első utasát, a Nyizsnyij Novogorod-i Valerij Szurzsenkót az reptér és a moszkvai magyar nagykövetség is ajándékokkal lepte meg. 

(MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Tavryni őrnagy: Visszafelé tankkal jönnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Kifejezte reményét, hogy a járat kihasználtsága magas lesz" Mármint Debrecen és Moszkva között. Szerintem feltétlen. Gondolom ez évre már minden jegy elkelt. Ez az a pillanat, mikor végre egyszerre lehet önfeledten sírni és nevetni ekkora marhaság hallatán.
F_Viktor
Pl. fegyverek, drogok, stb. EU-ba csempeszesehez nagyon is jol jon az orosz (putyler) maffianak egy debreceni nagysagu repuloter.
quadrocopter
Tessék elővenni és leporolni az eldugott Lenin szobrokat, a 3000 HUF-ért vásárolt komplett szovjet tiszti egyenruhát, ( ez vonatkozik a rapsickodásra, 8000 HUF-ért vásárolt AK-74-esre és a 2.db. töltött harmincas tárra is!) tessék visszaalakítani a Zaporozsecből barkácsolt jukkert és levizsgáztatni, a volt szovjet reptereket kitakarítani és körbeöntözni kerozinnal, ahogyan az a boldog időkben is volt!
Jozefina
Na ez a lényeg és ki fog repkedni Debrecen és Moszkva között??? Az orosz maffiózók???!!!
Yoda69
@Jozefina: Dehogy, az orosz nyugdijasokat fogjak idereptetni a valasztasok elott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.