Ilyen állapotban van jelenleg az ország, az Orbán-kormány gyakorlatilag mintha tudatosan tenné tönkre az egészet. Olyan helyzetbe taszították ugyanis Magyarországot, hogy ez számít előrelépésnek, ezzel tudnak dicsekedni. Az M1 csütörtök reggeli adásában jelentette be Rétvári Bence államtitkár, hogy a 2010-es 29 milliárddal szemben, jövőre már 79 milliárd forint használható fel gyermekétkeztetésre.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@namihami: Napi háromszori étkezést kapnak a rászoruló gyerekek, szóval nem kell itt éhezésről beszélni. Azt mégsem lehet elvárni hogy a felelőtlen emberek gyerekeit hétvégéken is ingyen ételhez segítsék, hol maradna akkor a szülők felelőssége? Gyereket nem azért kell szülni (főleg nem többet) hogy mások tartsák el miközben anyuka műkörmöket csináltat magának meg okostelefonnal szaladgál ahelyett hogy dolgozna.
division
@kereső: Értem, csak ez úgy ahogy van marhaság. Magyarország közel fele szegény lenne? Ezt magad sem gondolhatod komolyan.
kereső
@division: Nem én gondolom, ezt eurostat felmérések igazolják.A magyar ksh nem mér ilyen adatokat. Attól még van.
division
@kereső: Az ilyen felmérések nem feltétlen a valóságot tükrözik.
kissé felnőttem
persze Ő hozza a hust, csirkét, krumplit, szakácsokat, ezért olcsóbb, mint Vácon.
kereső
@division: "láss-láss,ne csak nézz"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.