A kormányfő szerint nem akarjuk, hogy a szentestét csak behúzott függönyök mögött ünnepelhessük. Az idei év történelmi feladat elé állította az európai országokat, meg kell védeni a keresztény kultúrát – emelte ki...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
De miután véghez vitték mindazt, amiről mi is, mások is naponta tépjük a szánkat, odáig eljutni, hogy megakadályozzák, hogy emberek meleg ételt kapjanak a közterületeken csak azért, hogy a fanatikus hívő ne lássa a pusztulást és a nyomort, az mindennek a legalja. Akkor is, ha átviszik télvíz idején ezt a gyalázatot, és akkor is, ha nem. Mert nem egyszerűen abszurdum,
de tömény gyalázat az, hogy ebben az országban csak Lévai Anikó jótékonykodhat és csak az egyháznak álcázott hűséges csatlós osztogathat négy évente választási babgulyást, vagy krumplifőzeléket. Nem csak azt rugdossák az embertelenség zászlós hajói, akinek fizikai fájdalmat okoz a tartós éhezés, hanem azokat is, akik nem bírják nézni, hogy embertársaik éheznek. És most jöjjön valamelyik megélhetési szektás és írja le, hogy ez miért van rendben, hogy mitől keresztény és istenhívő ez az átkozott, tetvedék banda. Jöjjön, és lehetőleg azt is bassza a fejemhez, hogy a stílus maga az ember, és különben is szegények mindenütt vannak. Ja, és azt is tegye hozzá lehetőleg, hogy mindez el fog törpülni ahhoz képest, amikor iszlám tömegek fogják szarrá erőszakolni a nem létező hajléktalanokat és éhezőket. Mekkora gonosz szarcsimbóknak kell lenni ahhoz, hogy miután szétharácsoltak mindent, olyan emberekbe rúgjanak bele kéjes gyönyörűséggel, akiknek már semmi veszítenivalójuk nincs? Csak azért, hogy a migránsrettegő, szellemileg elzsibbadt híveik ne lássák a Blahán kanyargó-kígyózó három kilométeres sorokat karácsony szent és vérkeresztény ünnepén. Nehogy véletlenül beleégjen a retinájukba, és eszükbe jusson a szavazófülkék magányában. Nehogy kiderüljön számukra, hogy a fröcsögve köpködött civil szervezetek nem a patás ördög földi helytartói.
nemkati
Az a szemétláda mondja ezt, aki az úniótól semmit nem kér - a pénzen kívül -, aki azt mondja, hogy Magyarország a saját lábán áll, nem kér segítséget senkitől, de ne is szóljon bele senki a dolgainkba. Mi (ő) megvédte az országot a migránsoktól, és megvédi, építi ezt a keresztény országot. Akkor mit érdekli őt más országok keresztény kultúrájának megvédése??

Mellesleg a magyar nép kultúrája nem csak az elmúlt ezer év keresztény hagyományairól szól, hanem az azt megelőző ezer évek hitvilágáról is, ami szerencsére egészen más, sokkal őszintébb és tisztább, mint a kereszténység. Még a rovásírást leszámítva is!
Nessy
Nálam be lesz, be van húzva a függöny, mert így szoktuk meg! Senki lelkivilága nem érdekel, legfőképp nem Orbáné és a híveié!
Nem mindenki paranoiás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.