Több alapélelmiszer is jelentősen drágult tavaly év végéhez képest. A Napi.hu kiszámolta, hogy tavaly mennyiből jött ki 5 főre elkészíteni az ünnepi menüt, és mennyit kell rá költeni ebben az évben. A DOLOG MÉG ÍGY IS EGYÉRTELMŰ, PEDIG EGY CSOMÓ FONTOS TÉNYEZŐ KIMARADT! =))

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék szerző szerint nem kell az ő menüjükhöz sem zöldség, sem pedig gyümölcs (sem friss sem aszalt) amiknél 30-80% az általános, s akkor még nem tettünk említést (lévén a derék KSH is törölte a kosárból) a fokhagyma elmúlt 2 éves 1000%-os (igen 1000, azaz ezer %-os mert a tízszeresére emelkedett az ára) értékesedéséről! =))
simmering73
Még ha csak a karácsonyi vacsora drágult volna. A tavalyihoz képest 10 ezerrel költöttünk többet egy hónapban háztartásra. Ez 10% árszínvonal emelkedés. Fizetésemelés 5%. Ebből is látszik, hogy jobban élek az idén, mint jövőre fogok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.