Túl olcsón szállítottak volna élelmiszert a rászorulóknak, vagyis „aránytalanul alacsony ár” miatt zártak ki két pályázót az Emberi Erőforrások Minisztériumában a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatósága közbeszerzéséről. A 13,7 milliárd forintos keretösszegű megrendelés nyertesei udvari beszállítónak tűnnek az EU-s forrású, rászorulókat támogató programban – számol be Hadházy Ákos legfrissebb nyomozásának eredményéről az Átlátszó. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság november közepén hirdetett eredményt az uniós forrásból finanszírozott „Rászoruló személyek számára természetbeni juttatás biztosítása” projektben. A győztes a balatonboglári Halker Kft. által vezetett konzorcium lett, amely élelmiszerek szállítására nyert megbízást. A három másik pályázót kizárták a versenyből. Kettőt azért, mert aránytalanul alacsony árat határoztak meg. Hadházyt már az ősszel megkereste a későbbi nyertes konzorcium egyik tagjának dolgozója, hogy jelezze, mi készül. Pontosan elmondta...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A nyomor minisztériumának irányítása alatt nem is történhetnek máshogyan. Mert a nemzeti-keresztény-családbarát kormány is jobban teljesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@peterkelemen: Igen, korrupció mentes világ egy darabig nem lesz, de ami Magyarországon van, azt nem lehet európai mértékűnek nevezni.
peterkelemen
@F_Viktor: Na látod ebben egyetértünk, de nem ám! Ami Magyarországon zajlik minden szinten az borzalom.
peterkelemen
@F_Viktor: Úgy is mondhatjuk, hogy míg Nyugaton van esély, hogy bebörtönzik a korrupt embereket addig egy olyan kaliberű országban, mint az Orbán vezette Magyarország semmilyen esély nincs rá. Nyugaton van jogállamiság, Magyarországon totálisan szétverték a jogállamiságot.
quadrocopter
Nyomatni kell egy erős nemzetközi visszhangot, "hogy az Unió is megértse" hova döntik a lét és mire!
quadrocopter
Ja és az ellenzéki magyar EP képviselők mi a lószart csinálnak?
Equus
@quadrocopter: @quadrocopter: a demokráciának megvan az a furcsa bája, hogy dojcstompik és morvai krisztinák is lehetnek a döntéshozók között... :( Na... ha orbán vitéz elve érvényesül, nem lesz ott egyetlen baloldali sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.