Magyarország természeti kincseit az agyunkban hordozzuk. A vagyonosodásnak régen bejáratott útja a korrupció. Számomra borzasztóan zavaró és elítélendő a Fideszhez közel álló Lánczi Andrásnak, a Századvég Alapítvány elnökének állítása, mely szerint „amit hazánkban korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája, a nemzeti tőkésosztály helyzetbe hozása”. Nem értem, hogyan mondhat valaki ilyet, amikor a kormány nyilatkozatai szerint minden eszközzel harcol a korrupció ellen. Ezek szerint van elfogadható és el nem fogadható korrupció. Mindig mondtam, hogy különleges ország vagyunk.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nyalni kell a csutigörény seggét, és jóra derülsz !!! BOÁ))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Draga Gyurikam! Bar valoban beneztem a statuszat, de amit irt, azt ugye o irta???
Nalam ez verte ki a biztit, es ezert kezdtem el ketelkedni abban, hogy hol el ez a draga ember??? (A cikk elso resze nagyon jo mult kepet ad, de ma demokratikusnak mondani az orszagot??_

Demokráciánk különlegessége, hogy eszmecsere a társadalommal más területen sem szokásos. Megkérdezte bármelyik kormánytisztviselő a társadalmat, hogy mi a véleménye a stadionok építéséről vagy a labdarúgás pazarlóan bőkezű támogatásáról? Talán nem gondolják a kormány döntéshozói, hogy ez lenne az ország gazdagodásának útja? Mindenképpen korlátozni kellene a milliárdok kiadását olyan területekre, amelyek közvetve sem hoznak anyagi hasznot. Mit szólna a társadalom, ha milliárdokat fektetnénk be színházak működtetésébe, az épületek korszerűsítésébe, ha a nézőterek konganának az ürességtől? Nap mint nap olvashatunk a sajtóban arról, hogy hol az egyik, hol a másik minisztérium költ milliárdokat különböző látványos beruházásokra. Meggyőződésem, hogy az illetékesek könnyelműen bánnak a rendelkezésükre álló pénzeszközökkel."
O valoban egy uriember lehet, latszik a fogalmazasabol, de olvasva pl. az idezetem utolso mondata kesz rohej, ne haragudj...
Erdekes levezetese a korrupcio fogalmanak es megle'te'nek az orszagban:
"az illetékesek könnyelműen bánnak a rendelkezésükre álló pénzeszközökkel."
RonaGyuri
@karma1: nem, én csak az újságíró ellen emeltem szót
karma1
@RonaGyuri: Bocsanat, ez az en tudatlansagom volt, koszi a helyesbitest...:o))))
two steps from hell
Bele kell születni, vagy vérgecivé kell válni.
Azoknak a szarabb, akik beleszületnek, mert szinte semmi lehetőségük a kitörésre.
Sok minden miatt egy sucks gazdagnak lenni, de most csak egyet írok.
Egy gazdagnak meghalni sokkal, de sokkal, de sokkal, de sokkal nehezebb, mint egy átlagpolgárnak.
Miért?
Mert túl sok a vesztenivalója.
Igazából az egész élete is egy bullshit, mert túl sok aljasságot kell megtenni a gazdagság megszerzéséért, megőrzéséhez, és eközben lélektelenné válik.
Ezek után kérdezem én: "Egy lélek nélküli embernek mi öröme van?"
A normalitást megőrizni próbálók, olvasnak, tanulnak, operába járnak, balettot néznek, stb. -
vagyis sznobok.
A nem normális gazdag meg erkölcsileg úgy lealjasul, hogy ha a felét tudnád, hogy mire képes egy gazdag az adrenalinszintjének a növelésére, kifordulna a beled, és egy baltával basznád szét az összes geci arcát (és most nem, hogy nem túloztam - káromkodva -, hanem teljesen visszafogott voltam).

Szabadkőműves bullshit?...
A Jézus-kommandó már felállt (in position).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.