Ma kaptunk egy hivatalos emailt… A HIT kötelező bevezetéséről, iskolatípustól és fenntartótól függetlenül. Azt jelenti a rövidítés, hogy Honvédelmi Intézkedési Terv. 2018.június 30-ig kell elkészíteni, beküldeni, és naprakészen tartani. Új fogalmak vannak benne, amelyek a közneveléshez eddig nem kötődtek… pl. meghagyási jegyzék, védelmi igazgatás, megyei, fővárosi védelmi bizottság (MVB), helyi védelmi bizottság (HVB), gyorsított képzések elrendelése a köznevelésben, Szervezeti Irányító Csoport (SZICS),menekítés, dokumentummentés, jelentési kötelezettség…beérkezési normaidő…KMR (Különleges Működési Rend)….stb. Megtudtam, hogy én,

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ehhez hozzájön még a minden iskolába lőteret agyrém, és ez együtt már kezd félelmetes lenni. Az ideológia már bent van az iskolákban, csak fanatizálni kell a gyerekeket, aztán fegyvert a kezekbe...belegondolni is szörnyű.
F_Viktor
Mi a cél, hogy egy ilyen mindenben fajsúlytalan ország, mint Magyarország, négyléptékű honvédelmi oktatásba kezd?
Ez a döntés is csak azt erősíti meg, hogy orbán nem az unióban képzeli el országa (magántulajdona) jövőjét.
Tehát marad putyler, mint szövetséges. Magyarország, mint az oroszok előretolt bástyája, golyófogója, EU-s országokkal körbevéve... No, ezt mindenki látja, hogy nem fényes jövő katonapolitika szempontból.
De mi van akkor, ha a Jézuska megajándékozza orbánt pár atomtöltetű rakétával? Ez bele illik ebbe a militarista oktatási rendszerbe, a HIT kötelező bevezetésébe.
Eljátsza azt, amit Ázsiában Kim Dzsongun? Mert képességei itt kimerülnek, ennyit tud csak ez a maffiózó magyar diktátor.
bencemacska
Ez is a beteg elme szüleménye!
A kezelőorvosának, háziorvosának nincs lelkiismerete?!
Engem nem érdekel, hogy önveszélyes, de most már közveszélyes, és az közügy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.