A kis falvak szegényei nekik nem láthatók, pedig nagyon sokan vannak... Olyan ez, mintha két univerzum lenne egymás mellett. (L. Ritók Nóra) Nóra egyike azon, jó értelemben vett megszállottaknak, aki életét tette a nincstelenek, a nyomorban élők támogatására. 1999-ben indította be az Igazgyöngy Alapítványt. Eleinte csak művészeti foglalkozásokat tartottak az általa kidolgozott alternatív módszerekkel, aztán rájött, a heti két alkalom nem elég, mert ami otthon, a családban, a közösségben van, lerombolja azt az értékrendet, amelyet a rajzórákon felépítettek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ki a rosseb íratja be gyerkét olyan suliba, ahol naponta új tolltartót kell vinni, tetves lesz a gyerek és néha-néha megverik? Nyilván ha teheti olyan helyre viszi, ahol megbecsülik a tulajdont, van empatikus készség és nem dicsőség a lopás és mások megalázása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.