Nagy divatja van manapság a népszavazgatósdinak. Jó móka, akaratlanul is mi fizetjük, a kezdeményezők pedig kapnak abból a bizonyos tízperces hírnévből. Bencsik is beállt – beállították – a sorba. A sor végtelen, ahogy a lenyúlási kedv is Bencsik András, akinek személyében olyan pedigrés lap főszerkesztőjét tisztelheti, aki akarja, mint a Demokrata és a nemkülönben nevezetes Békemenet pénznyelő frontembere is belecsapott a levesbe. Azt mondták neki, hogy spontán adjon be népszavazási kezdeményezést, mert már régen nem hallatott magáról. A jóember pedig ment és tette a dolgát, amiért a fizut is kapja.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
– alapító tagja lett a Magyar Gárdának. Takács Zsuzsa, Bencsik élettársa tervezte a Magyar Gárda híres oroszlános egyenruháját, amelyet legyártattak, a lelkes gárdisták pedig fizettek, mint a katonatiszt.”

És végül egy kis sukorózás: “Orbán Viktor és Bencsik András kapcsolata visszanyúlik abba a korszakba, amikor a Magyar Demokrata szerkesztősége még a Király utcában, majd a Sas utcában volt, s a Fidesz akkoriban nem rendelkezett olyan jó sajtóval, mint manapság. Viktornak jól jött Bencsik fölajánlkozása, amely tüsténkedést később a Fidesz azzal is meghálálta, hogy jutányosan, mindössze egy forintért Bencsik főszerkesztő Dávid nevű fiának nevére írták azt az Andrássy út eleji, rendkívül értékes ingatlant, ahol a Magyar Demokrata szerkesztősége és Bencsik egyéb üzleti vállalkozásai is működnek.”

A nemzethy kötschög, a Kaméleon.rend birtokosa, a nemzet Hegedűs Istvánja, a magyarság hulladéka!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@quadrocopter: Meg az en birkaim is helyesebben irnak, pedig az angol sokkal cifrabb...:o)))
Clavigo
@quadrocopter: Kiváló a pedigréje ennek a szutyoknak... Orbán elvtárs szereti a saját magához hasonló szarháziakat.
relatív
Ez IS egy regnálói húzás. Hiszen a parlamenti voksolás előtt erről már nem lehetne semmikép 'népszavazni ' már a határidők tartása miatt sem.

De még jól jöhetne egy ' ilyen ' ' népszavazás ', pont a volt miniszterelnöknek, megnövelné a támogatottságát... IS !
kiscsillag66
@karma1: Ne birkázzatok, kérlek benneteket, nem kell sértegetni az ártatlan állatkákat.
karma1
@kiscsillag66: Bocsika, en a sajat birkainkrol beszelek...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.