Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és a Békemenet vezetője Facebookon tette közzé, hogy december 21-én a Nemzeti Választási Iroda befogadta országos népszavazási kezdeményezését. A kérdés a következő:"Egyetért-e Ön azzal, hogy ne szavazhasson az, aki Magyarország miniszterelnökeként a magyar állampolgárokat megverette, a határon túli magyarok ellen buzdított, és nem viselte ennek következményét?"A posztban Bencsik közölte, hogy „ha valakinek a kérdés ismerősnek tűnik, az nem a véletlen műve”, mivel ez valójában egy korábbi kezdeményezés átdolgozása:"Egyetért-e ön azzal, hogy ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk következményeit?"Bencsik emlékeztet, hogy „Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök ezzel a kérdéssel indított októberben aláírási kampányt szektapártja, a DK közreműködésével a határon túli magyarság kirekesztésére.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Hejj, te bunkócska te drága... Ismerős Bandi? Vígan daloltad a kommunista napjaidon... csak nem rólad szólt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@namihami: Mondjuk ebben igazad van..ez a bencsik inkább egy véglény...
two steps from hell
Bencsik, ezzel olyat fogsz bukni, mint Rottenbiller.
namihami
@two steps from hell: Nem fog, mert ha a téma nagyon égővé válna, akkor a csahos-média egy tollvonással le fogja venni a képről. És, mivel szinte minden az ő kezükben van, ez is elhal néhány nap alatt.
Manhattan
Muszáj neki, hisz megparancsolta neki a vezére!
two steps from hell
Most mát ott tartunk, hogy románok vernek meg, meg ölnek meg magyarokat Magyarországon büntetlenül...
NEM !!!
justhpeter
@kokopelli: Kétségtelen, ma ez a legjobb javaslat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.