Miközben Németországban a Fidesz próbálja jobbközép pártként eladni magát, Magyarországra már szélsőségeseket hívnak meg. A Fidesz Németországban továbbra is szereti önmagát jobbközép pártként megjeleníteni. Az ottani pártok közül elsősorban a bajor keresztényszociálisok (CSU), de a kereszténydemokraták (CDU) egyes körei is kitartanak Orbán Viktor mellett. A magyar miniszterelnök január elején a CSU évindító kétnapos frakcióülésének lesz a díszvendége Sebastian Kurz osztrák kancellár mellett.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy tanulságos mondat

Túl a madarat tolláról legyintésen

Mit mondjak már maga a tény sem valami emberközeli: „január végén a budai Várkert Bazárban kerül sor egy angol nyelvű konferenciára, amit a Schmidt Mária-féle Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány szervez, és hivatalosan a Külgazdasági és Külügyminisztérium finanszíroz Európa jövőjéről.”
Pontosítsunk arról, hogy ártunk és qurmányunk milyen jövőt szánna Európának! Akár legyinthetnénk is, hisz kiemelt előadó lesz Tompika. Azonban más előadók is sorjáznak „Milo Yiannopoulos görög származású brit homoszexuális, cionista, nőellenes blogger ” illetve „Götz Kubitschek, a német neonáci szcéna egyik legismertebb figurája”.
Nos erről bőven lenne mit értekezni, még többet is, mint az mno.hu „Német neonácival rendez konferenciát a magyar külügy” című írása teszi, de a lényeg a cikk zárógondolata mögött van.
„Lucke, az AfD alapítója személyesen akadályozta meg, hogy Kubitschek az AfD tagja lehessen. Úgy látszik, hogy aki még az AfD-nek is túl szélsőséges, Szijjártó Péter minisztériumának elfogadható partner.” – írja, ami egy igencsak találó megjegyzés is lehetne, de a lényeg sajnos ennél sokkal rosszabb. Nem csak elfogadható, hanem harcostárs. A Fidesz túl azon, hogy ócska blaszfémia európainak tekinteni, egyértelműen az európai szélső-jobból is kilóg nem is kicsit. Ahogy én szoktam fogalmazni: Marine (Marion Anne Perrine "Marine" Le Pen ) Orbánt már rég kivágta volna a pártcsaládból!
Csizmás Kond
...hát persze hogy érzékenyen érinti azokat akik ugyanúgy itthon mindenkivel összefekszenek a győzelmi remény érdekében...
...kurva egy világ van...
papa.49
A németek normális része már NEM ÁLL VELE SZÓBA !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.