Ez a felfogás, ez a fideszes magyarázat már csak azért is harmatgyenge, mert ha megkérdeznénk bármelyik Orbán-rajongót, a miniszterelnök kedvenc barátja mennyit is juttatott vissza mesés vagyonából az egyszeri narancsszavazó boldogulása érdekében, ha már annyira jó nekünk, magyaroknak az ő gyarapodása, csak néznének, mint Kósa Lajos a fémkupakra. Az mfor.hu összeszedte, a gázgéniusz hány céget is vásárolt és/vagy alapított az elmúlt évben. Annyit előre elárulunk, átlagosan 11 naponta vett új céget. Ne feledjük, ez csak a tavalyi év termése. Láthatjuk, hogy az agráriumtól elkezdve, a médián át, a fociig, az erőműveken át a borászatokig megszállt mindent. Nyilván a saját zsenialitása teszi mindezt lehetővé! Egy magára valamit adó országban már ennek az ezredrésze elég lenne ahhoz, hogy úgy zavarja el a nép a kormányt, hogy vissza se találjanak, de Magyarország nem az az ország...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
DE! Ez az ország Magyarország! Ezért jó, hogy egyre kevesebb ember jár iskolába! Kevesebb tanul meg gondolkodni! Hiszen a nép egyszerű gyermeke (bb.:80 %) mindent Viktortól kap! És ezért hálásak is!
F_Viktor
@advocat: Sőt, milyen frankó lenne a rezsim számára ha a Zemberek 60 százaléka írástudatlan lenne, akkor még a maradék ellenzéki, illetve független médiákban sem olvashatnának a fityszes mutyikról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.