A Fidesz-szavazók körében továbbra is csak Orbán Viktor lehet a befutó. 

A Publicus felmérése alapján – amelyet a Vasárnapi Hírek megrendelésére készítettek – az előző évihez hasonlóan, 2017-ben is Hosszú Katinka lett az év embere. A megkérdezettek 19 százaléka választotta Hosszú Katinkát, ezzel megelőzve Orbán Viktort, akit a válaszadók 16 százaléka nevezte meg.

„A Fidesz-szavazók körében nyert Orbán Viktor, az ő körükben nagyon”

– mondta Pulai András, a Publicus Intézet vezetője az InfoRádiónak. Azt is hozzátette, hogy a Fidesz-szimpatizánsok 46 százaléka mondta, hogy Orbán Viktor az év ember, a 16 százaléka pedig Hosszú Katinkára voksolt.

A felmérés szerint a bizonytalanok és a nem kormánypárti szimpatizánsok körében Hosszú Katinka nyert.

A kutatás szerint 2,3 millió Fidesz-szimpatizáns van. Sok a bizonytalan, de a többség kormányváltást szeretne, ám nem tudja egyelőre, hogy kire szavazna – közölte.

Címlapkép: Instagram/hosszukatinka

(Inforádió)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"hogy Orbán Viktor az év ember,"
Az biztos. Ő a tolvajok fejedelme.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Ha Katinka lenne a miniszter jobb életünk lenne!Orbán meg el úszhatna.
Perwool
"hogy Orbán Viktor az év ember,"
Az biztos. Ő a tolvajok fejedelme.
csipetke
@Borsodi: Hááát,nem biztos,hogy jó lenne,eddig volt egy elmebeteg,aki olyan országba építtetett egy valag stadiont,ahol foci már régóta nincs,Katinka meg lehet,hogy teletűzdelné az országot uszodákkal...
papa.49
@Borsodi: Úszni tudás nem is kell neki az úszógumija a felszínen tartja, de majd verjük a tökfejét az evezőkkel, vagy a péklapáttal )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Borsodi
@csipetke: A stadionokat felásnák legalább! Úgy tudom Putnokon pár hete adták át az uszodát Azóta zárva van elszivárog a víz,de ennek ellenére Balogh Z átvette.Majd fel újítják.
ebben a városban így csinálják.
peterkelemen
Elég nagy szégyen ha valakik Orbán egyik faszszopó kurvájára szavaztak. Katinka a NER része, aki ezt nem érti az húzza le magát a vécén. Minden egyes megmozdulásával Orbán diktatúráját legitimálja. Besimult, lezüllött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.