Konrád! Nyílt leveleinkben 95%-ban igyekeztünk a másik félről tisztességgel írni, betartva bizonyos szabályokat. Azonban ez most a részünkről nem fog menni, de erre Ön adott okot. Ön már korábban is rengeteg ostobaságot nyilatkozott mindenféle liberális sajtónak, korábban

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: Grafix69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Pálinkás Pál: Az erőszakos halált nem "kedvelem"...az más kérdés, ha "véletlenül" kimulna!!! Ez utóbbi esetben is sirnék...nem a szomoruságomban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@karma1: Azért raktam fel , hogy milyen támadásokat szenved el az aki bírálja a rendszert , pontosan tudom mit írt Konrád , ő csak felvázolta a népharag tekintélyét , ezek meg már gyilkosnak kiáltották ki szegényt . Remélem így tiszta , és hidd el még sokan lefogják kapcsolni a villanyt is sajnos , mint ahogyan én is .
karma1
@Grafix69: KOSZIIIII,... De valahogy azert elhatarolhattad volna Magad a blog velemenyetol...:o))) (Hidd el, pedig ertem es ertekelem az ironiat...:o))))
Grafix69
@karma1: Olvassa el mindenki az ottani cikkeket , érdemes , mert ekkora buzgó hazugságokon már régen nevettem ennyit.
karma1
@Pálinkás Pál: 09.18-on jot nevettem...:o)))
En is Erzsivel ertek egyet, mert a halalat kivanni senkinek sem szabad, mert ez a rosszkivansag visszaszall a kuldojere...:o))
En az elejetol kezdve minden orban-ellenes "kirohanasomban " azt mondtam, hogy vezetoszarat neki, - es persze poltnak elsokent ugyanezt, meg a tobbieknek is, egyidoben, hogy ne tudjanak elmenekulni -, es torvenyes birosagi eljarasban mindenkitol szepen visszaszedni teljes vagyonelkobzas kereteben az ellopott penzeket, es a torveny mondja ki roluk, hogy hazaarulok, nepellenesek, stb.
orbannak megiscsak 5 gyereke van, akiknek o az edesapjuk - legalabb azt meg kell hagyni nekik, hogy a boriben latogathassak.
En hiszek egy tisztesseges birosagi eljarasban - jo, mert naiv es idealista vagyok, de a halalbunti nem megoldas egy demokraciaban.
Ha a halalhiret hallanam, valoban nem sirnek miatta, erte, hanem megallapitanam, hogy mindenki a sajat sorsanak a kovacsa, o ezt hivta ki maganak a Sorstol, de mas szoval azt is mondhatnam, hogy ez volt a "karmaja"... Az ember a sajat karmaja elol nem terhet ki...
Lepényleső
Ez aztán cizellált,irodalmi nyelvezetű válasz. Katolikus,kulturált módon vágná el a nyakát annak
aki mást gondol mint ő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.